Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα βλέπει τυχαία κάποιες γυμνές φωτογραφίες στο κινητό το Μάνου και ζητάει διαζύγιο…Σύντομα λύνεται η παρεξήγηση και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει, όμως ένα χτύπημα της μοίρας βάζει τη σχέση τους σε μια νέα δοκιμασία, όταν η Μαρίνα γεννά το μωρό της νεκρό…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Τινάζεται στον αέρα ο γάμος Μαρίνας Μάνου…

Μια σειρά από παρεξηγήσεις φέρνουν τα πάνω κάτω στη σχέση της Μαρίνας και του Μάνου. Η Μαρίνα, γεμάτη οργή, κάνει μια έντονη σκηνή ζήλιας όταν τυχαία ανακαλύπτει γυμνές φωτογραφίες στο κινητό του Μάνου. Η αντιπαράθεση αυτή θα οδηγήσει στην απομόνωση της Μαρίνας, ενώ σύντομα θα ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την άγνωστη γυμνή γυναίκα.

Μέχρι όμως να φτάσει στην αλήθεια, η Μαρίνα ζητά από τον Μάνο διαζύγιο και αρχίζει να ετοιμάζει τη βαλίτσα της για να φύγει από το σπίτι. Την ίδια ώρα, η Αθηνά αναβάλλει το ταξίδι της στο Σούνιο για να μην αφήσει τη Φιλιώ μόνη της. Αυτή η αλλαγή σχεδίων δίνει την ευκαιρία στη Μαρία να οργανώσει μια ακόμα χαρτοπαικτική βραδιά. Ο Λυκούργος, μιλώντας στη Χάιδω ότι δέχεται απειλές, την γεμίζει ακόμα περισσότερους φόβους μήπως τους βρει και τρίτο κακό…

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Δημοσθένη είναι τεταμένη, αλλά και ο ίδιος και η Ασπασία προσποιούνται πως όλα πηγαίνουν καλά, προκειμένου να μην καταλάβει τίποτα η Ειρήνη.

Ο Σωτήρης βλέπει τον Φίλιππο στην Αρεόπολη και αποφασίζει να υλοποιήσει το σχέδιό του. Παράλληλα, η σχέση του Πότη με την Άννα γίνεται επίσημη, ενώ η Βασιλική, βλέπει και πάλι έναν εφιάλτη με τον Φίλιππο και η ανησυχία της μεγαλώνει. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα είναι ανένδοτη και προετοιμάζεται να μιλήσει στην Αγγελική για το διαζύγιο. Παρόλα αυτά, ο Μάνος καταβάλλει προσπάθειες και της ζητά συγγνώμη .

Ο Ισίδωρος και η Αμαλία συνεχίζουν τις βόλτες τους στην Αθήνα και η σχέση τους αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Από την άλλη, η Ασπασία συναντά τη Χάιδω και της λέει ότι έχει μιλήσει στον Δημοσθένη για την Ειρήνη.

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Αντωνία και την Αλκμήνη επηρεάζουν αρνητικά την απόδοσή τους στη δουλειά, και ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να μεσολαβήσει για να λυθούν οι διαφορές τους. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Άννα και ο Πότης απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες του έρωτά τους, ενώ ο Ορέστης και η Δήμητρα εξακολουθούν να διατηρούν αποστάσεις…