Παγιδευμένοι: Έρωτας και Σχέσεις.Ψυχρότητα και Εξελίξεις.Αποκαλύψεις και Συναισθηματική Ένταση. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ψυχρότητα και Εξελίξεις…

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα ξεκινήσει με μια σημαντική ανατροπή και τον γάμο του Δημήτρη με την Άννα. Παρόλο που το τελευταίο συναρπαστικό επεισόδιο του πρώτου κύκλου μας άφησε με την εντύπωση του Δημήτρη νεκρού και του Ανδρέα να ανακρίνει την Άννα ως ύποπτη για τον φόνο του, ο δεύτερος κύκλος θα αποτελεί ουσιαστικά ένα “ταξίδι στο παρελθόν”. Θα μας παρουσιαστεί ο γάμος του ζευγαριού και θα ακολουθήσει η δραματική ανάπτυξη της ιστορίας προς τη δολοφονία του γοητευτικού εισαγγελέα…

Ο Σπύρος, τώρα πια συνταξιούχος, περνάει τις μέρες του στον κήπο του. Οι σκιές του παρελθόντος συνεχίζουν να επηρεάζουν την ψυχολογία του, ειδικά όταν πρόκειται για τον Δημήτρη και την Άννα. Ο Θοδωρής, ο γιος του, έχει αφήσει πίσω του τα κρατητήρια. Στο διάστημα αυτό, οι δυσάρεστες εξελίξεις δεν σταματούν. Η αδελφή του Σπύρου φεύγει από τη ζωή, ενώ ο πατέρας του παραμένει παρόν στο περιβάλλον τους. Ο γιος του, ο Θοδωρής, έχει αποκτήσει δουλειά στο κυλικείο του αστυνομικού τμήματος και παράλληλα, εξακολουθεί την αναζήτηση του Άκη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Ο σκοπός του είναι να τον παραδώσει στην αστυνομία προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

Ο Ανδρέας, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, αποφασισμένος και αφοσιωμένος, συνεχίζει την εργασία του στο αστυνομικό τμήμα. Η φιλία του με τους στενούς του φίλους παραμένει αμετάβλητη. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτει την χαρά της πατρότητας, καθώς η σχέση του με την κόρη του είναι πολύ στενή και ισχυρή. Αυτή η νέα εμπειρία του δίνει μια ανανεωμένη προοπτική στη ζωή του.

Ο Σταύρος βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Τώρα που ανέλαβε νέες ευθύνες στην εργασία του, και η σχέση του με την Αγγελική έχει εξελιχθεί σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Με σιγουριά στα βήματά του, αποφασίζουν να μην αποκρύπτουν τη σχέση τους και κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στα γενέθλια της Άννας. Την ίδια ώρα, η αδελφή του Σταύρου, Κατερίνα, συνεχίζει τη σχέση της με τον Μάρκο, ανακαλύπτοντας μαζί του τη χαρά των κοινών διακοπών.

Η εξέλιξη της ιστορίας παίρνει απρόσμενη τροπή, όταν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα δημιουργεί σάλο στο αστυνομικό τμήμα. Η ομάδα του Ανδρέα βρίσκεται σε επιφυλακή και ανακαλύπτει μια φρικτή σκηνή σε μια εγκαταλελειμμένη έπαυλη. Στο πηγάδι βρίσκονται τέσσερα πτώματα και ένας νεαρός έφηβος σε κακή κατάσταση. Το αγόρι μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αλλά ο Δημήτρης, που αναλαμβάνει την υπόθεση, επιλέγει να μην αποκαλύψει πληροφορίες, αφού είναι ο μοναδικός μάρτυρας και μπορεί να βρεθεί σε κίνδυνο. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, αποκαλύπτεται ότι το αγόρι είναι ο γιος της πελάτισσας της Άννας, η οποία πίστευε πως ο πρώην σύζυγός της τον είχε απαγάγει, αν και και ο νέος της σύζυγος πολεμούσε να αποκτήσει την επιμέλειά του.

Η επόμενη ημέρα φέρνει ακόμη περισσότερες τραγικές εξελίξεις. Η αποκάλυψη ότι ένα από τα πτώματα ανήκει στην Κατερίνα σοκάρει όλους. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αντιμετωπίζουν τη δύσκολη αποστολή να ενημερώσουν τον Σταύρο, γνωρίζοντας πόσο πολύ την αγαπούσε. Η αντίδραση του Σταύρου δείχνει πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσει την απώλεια αυτή.

Η Αγγελική και η Άννα στέκονται δίπλα στον Σταύρο, προσπαθώντας να τον στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα, ανακαλύπτοντας ανθρώπινα οστά στο πηγάδι και αποδεικνύοντας ότι τα αποτυπώματα πάνω στο μαχαίρι που βρέθηκε ανήκουν στην Κατερίνα.

Τα γεγονότα παίρνουν μια ακόμη πιο περίπλοκη τροπή όταν η Άννα γνωρίζει έναν νεαρό δικηγόρο και αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί του για μια υπόθεση που απασχολεί το ενδιαφέρον της.

Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης βρίσκει ένα σημείωμα στο αυτοκίνητό του, που τον παροτρύνει να παραδώσει το μαχαίρι που βρέθηκε στο ξενοδοχείο, σε ένα δωμάτιο, στις 12 το βράδυ, μόνος και χωρίς να ενημερώσει την αστυνομία.