Η Γη της Ελιάς: Από την ομηρία στο σπίτι των Βρεττάκων υπάρχουν θύματα. Ο Ισίδωρος πυροβολεί έναν από τους ληστές και πέφτει κάτω νεκρός, ενώ θα υπάρξει κι ένας σοβαρός τραυματισμός, αλλά όχι του Ισίδωρου όπως αναφέρουν τα spoilers…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Θάνατος, εκδίκηση, χωρισμοί και μεγάλες αποκαλύψεις…

Λίγο αργότερα, ακόμα ένας εφιάλτης ξεκινά για τους Βρεττάκους, καθώς το μωρό της Μαρίνας και του Μάνου πεθαίνει. Σε έναν υπέρηχο, ο γιατρός δεν μπορεί να βρει καρδιακό ρυθμό και διαπιστώνει ότι το μωρό είναι νεκρό. Η Μαρίνα, αλλά και η σχέση της με τον Μάνο αναμένεται να δοκιμαστεί πολύ σκληρά. Ωστόσο, όπως θα παρακολουθήσουμε η καταιγίδα θα περάσει σύντομα, αφού η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από όλα.

Αντίθετα, η Αντωνία και η Αλκμήνη θα οδηγηθούν στον οριστικό χωρισμό και μάλιστα με άσχημο και επεισοδιακό τρόπο. Ο Δημοσθένης θα κληθεί να αντιμετωπίσει δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Από την μία κινδυνεύει να βγουν στην φόρα τα εγκλήματά του, έπειτα από την ομηρία στο σπίτι των Βρεττάκων και από την άλλη πρέπει να διαχειριστεί την βόμβα-αποκάλυψη που του πετά η Ασπασία. Εξοργισμένος όσο ποτέ άλλοτε και με τον αντρικό του εγωισμό πληγωμένο, ξεκινά να καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο, με στόχο την Ασπασία, μετά την αποκάλυψη ότι η Ειρήνη δεν είναι δική του κόρη.

Στη «Γη της Ελιάς» όμως έρχονται και ευχάριστα γεγονότα. Η Βασιλική σώζεται από τον Μιλτιάδη, ο οποίος μόλις την βγάζουν στην επιφάνεια ξεκινά καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και την επαναφέρει στη ζωή. Μάλιστα έπειτα από αυτό θα δούμε τον Μιλτιάδη να αναθεωρεί και να αρνείται να εκπληρώσει την υπόσχεση του, να καταστρέψει την οικογένεια Στεφανέα. Όμως αυτό θα το αναλάβει κάποιος άλλος…

Σε σωστά μονοπάτια φαίνεται να βαδίζει η σχέση του Πότη με την Άννα. Αποφασίζει, επιτέλους, να της μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματα του κι εκείνη αρχίζει να τον βλέπει με άλλο μάτι.

Τέλος, την πιο δύσκολη κατάσταση καλείται να αντιμετωπίσει η Ιουλία, η οποία αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Στάθη, ότι όταν χώρισαν και έφυγε στην Αθήνα, ήταν έγκυος και υπάρχει πιθανότητα αυτό το παιδί να είναι στη ζωή και όχι να πέθανε όπως της είχαν πει τότε, αλλά να δόθηκε παράνομα για υιοθεσία, ζητώντας μάλιστα να την βοηθήσει να το βρουν.