Η Έλσα βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς αναμετράται με τα συναισθήματά της για τα δύο αγόρια που αγαπά. Ο Μάριος είναι πλέον πιο προσιτός, καθώς εργάζεται για τη Σοφία, και αυτό τους επιτρέπει να συναντιούνται συχνότερα.

Από την άλλη, ο Τάσος εγκατέλειψε την κοπέλα του, αλλά τώρα επιστρέφει και την περιμένει ξανά. Σε αυτό τον πολύπλοκο χορό συναισθημάτων, ο Νικόλας βρίσκει ηρεμία με τη Χαρά, ενώ η ψυχολόγος του, έχοντας ερωτευτεί τον ίδιο, προσπαθεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα αισθήματά του για την Έλενα.

Η Έλενα εξακολουθεί να διατηρεί το όνειρο της να γίνει μητέρα μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά ταυτόχρονα αισθάνεται μοναξιά και θλιμμένη.

Εν τω μεταξύ, ο Φίλιππος επέστρεψε στο σπίτι, και η Χριστίνα επιμένει ότι η σχέση της με τον Αλέξη ήταν απλά μια περιπέτεια που πέρασε.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Φίλιππος κρατάει τα συναισθήματά του κρυφά και πονάει για τον τρόπο που τελείωσε η ιστορία του με τον Αλέξη, ακόμα κι αν δεν το μοιράζεται με κανέναν.

Παράλληλα, η Σοφία επικεντρώνεται στη νέα της επιχείρηση κέτερινγκ, με τη στήριξη του άνεργου Κοσμά, που προσφέρει τις δεξιότητές του. Ωστόσο, το μυστικό της απιστίας της με τον Νώντα παραμένει κρυφό, ενώ οι σχέσεις τους ψυχραίνουν.

Ταυτόχρονα, ο Έβαν και η Κάτια απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο, με την Κάτια να ασκεί πίεση στον Άλκη για να μάθει την αλήθεια σχετικά με την πατρότητα του παιδιού της. Τα νέα της γιατρού δεν είναι ευχάριστα και προκαλούν δραματικές εξελίξεις που αναστατώνουν τις ζωές όλων.