Η Μάγισσα εξελίξεις – Μία μεγάλη σύγκρουση συμβαίνει στον Πύργο των Λασκαραίων, με τους Λασκαραίους να υποφέρουν με σημαντικές απώλειες. Παρά τα πλήθη των νεκρών και των θυμάτων από τις δύο πλευρές, οι Μάρκος και ο Βρώτσος επιβιώνουν. Την επόμενη μέρα, η Μάνη αντιμετωπίζει μια νέα πραγματικότητα.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο Μάρκος γλιτώνει το τομάρι του

Στον αγώνα τους, η Θεοφανώ και η Κυπριανή αντιμετωπίζουν την τελική σύγκρουση μέσα στο μπουντρούμι. Αναδεικνύεται η μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, συμβολίζοντας το φως έναντι στο σκοτάδι. Πολλοί ήρωες θυσιάζονται και άλλοι αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Παρά τις προηγούμενες διαρροές για το τέλος του Μάρκου και του Βρώτσου, ανακαλύπτουμε ότι και οι δύο επιβιώνουν.

Μετά από μια οδυνηρή μάχη, καταφέρνουν να επιβιώσουν. Ο Μάρκος αναλαμβάνει την ευθύνη για το παιδί του και προσπαθεί να αποφύγει τα ίδια λάθη που έκανε ο πατέρας του. Πώς επηρεάζει η σύγκρουση αυτούς που επιζούν; Πώς μπορεί ο Μάρκος να διαμορφώσει μια διαφορετική μοίρα για το παιδί του, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ