Σασμός:Η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς έχει περάσει από πολλά και διάφορα στάδια, αλλά είναι πλέον εμφανές ότι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε κανέναν να εμποδίσει τη σχέση τους. Παρόλα αυτά, στα επόμενα επεισόδια, μια σημαντική αποκάλυψη έρχεται σαν κεραυνός, οδηγώντας στον χωρισμό τους.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Αντιμετωπίζοντας την αποκάλυψη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και ότι εξαιτίας του οι οικογένειές τους υπέφεραν, ο Αστέρης αποφάσισε να απομακρυνθεί από τον αδερφό του και την μάνα του. Από την άλλη, η Αργυρώ, που δεν ξέρει τι έχει συμβεί, εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει την στάση του αγαπημένου της.

Όσες προσπάθειες κι αν καταβάλουν ο Μαθιός και η Καλλιόπη για να τον προσεγγίσουν, ο Αστέρης παραμένει αδιάλλακτος. Η αρνητική του στάση να μιλήσει στην Αργυρώ για αυτά που αφορούν την οικογένειά του δημιουργεί ένταση μεταξύ τους. Το τέλος, ωστόσο, έρχεται μετά τον θάνατο του Λάζαρου.

Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος είναι πεπεισμένοι ότι πίσω από τον φόνο κρύβονται οι Σταματάκηδες και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Εν τω μεταξύ, η Βασιλική ανακαλύπτει την εγκυμοσύνη της και ο Αστέρης, μαθαίνοντας τα ευχάριστα νέα, προσεγγίζει τον αδελφό του για να τον συγχαρεί. Η χαρά τους, όμως, διαρκεί λίγο. Η Εύα αποκαλύπτει το ένοχο μυστικό του Μαθιού για τον φόνο του Στεφανή στον Αντρέα.

Ο Αντρέας, είναι αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να διαλύσει την οικογένειά τους. Την ίδια ώρα η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να ρίξει νερό στο κρασί του, παρά τις αντιρρήσεις του. Και η Αργυρώ όμως στέκεται δίπλα του, καθώς καταλαβαίνει ότι έχει πληγωθεί από την οικογένειά του. Τελικά ο Αντρέας είναι αυτός που θα αποκαλύψει την αλήθεια.

Ακούγοντας ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος, η Αργυρώ σοκάρεται. Δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο Πετρής κατηγορήθηκε άδικα από τους Σταματάκηδες για ένα έγκλημα που διέπραξαν οι ίδιοι. Οι αντιδράσεις της Αργυρώς δημιουργούν ένταση, και ο Αστέρης αναγκάζεται να παραδεχτεί πως ήξερε τα πάντα.

Η Αργυρώ δεν είναι διατεθειμένη να συγχωρέσει τον Μαθιό και δίνει τελεσίγραφο στον Αστέρη να διαλέξει αν θέλει να είναι μαζί της ή με την οικογένειά του, που είναι φονιάδες. Αποφασίζει να μην έχει καμία σχέση με τον Μαθιό και την Καλλιόπη, και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ξαναδούν ούτε τον Πετράκη.

Ο Αστέρης βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα. Μετά από συζήτηση με τη μητέρα του, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αποφασίζει να επιλέξει την οικογένειά του και όχι την Αργυρώ. Η απόφασή του συγκλονίζει την Αργυρώ, και το ζευγάρι χωρίζει.