Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» αναμένονται συναρπαστικά γεγονότα, καθώς ο Γρηγόρης πηγαίνει στο σπίτι του Προβιού και τον μαχαιρώνει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Η κατάσταση πρόκειται να γίνει ακόμα πιο ανυπόφορη όταν η Ιουλία φέρνει στη ζωή το παιδί του Γρηγόρη ενώ είναι παντρεμένη με τον Γιωργίκη Προβιό.

Ο Γρηγόρης αποφασίζει να στηθεί έξω από το αρχοντικό του Προβιού, σχεδιάζοντας να επισκεφτεί την Ιουλία και την κόρη του, όταν εκείνος θα λείπει. Η πόρτα χτυπά και Ιουλία παγώνει καθώς βλέπει μπροστά της τον Γρηγόρη. Προσπαθεί να τον διώξει αλλά εκείνος επιμένει.

Ο Γρηγόρης περνά χρόνο με την κόρη του και η Ιουλία είναι ευτυχισμένη. Ωστόσο, ξαφνικά ο Γιωργίκης επιστρέφει στο σπίτι και η έκπληξή του οδηγεί σε μια βίαιη αναμέτρηση.

Ο Γρηγόρης και ο Προβιός πιάνονται στα χέρια. Όταν ο Γιωργίκης ξεκινάει την επίθεση, ο Γρηγόρης αρπάζει ένα μαχαίρι και το μπήγει στο σώμα του. Η Ιουλία προσπαθεί να τους σταματήσει και συνειδητοποιεί ότι ο Γρηγόρης έχει σκοτώσει τον Γιωργίκη. Του ζητά να φύγει με το παιδί και υπόσχεται ότι θα αναλάβει εκείνη την ευθύνη. Άραγε τον αποτελειώνει ή όχι;