Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια 95

Η Αμαλία έπειτα από όσα της είπε ο Μάνος παίρνει το αυτοκίνητο της και φεύγει, ενώ εκείνος έξω φρενών συνεχίζει. Την ίδια ώρα ο Χρήστος και η Ισμήνη καυγαδίζουν.Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει την Θεοδώρα να κλαίει και την ρωτά αν της έκανε κάτι ο Παρασκευάς.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Επεισόδιο 95

Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να βοηθήσει για να τα ξαναβρούν οι γονείς της.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική βρίσκονται στο σπίτι της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου, ο οποίος δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον ταράζει και τον αναγκάζει να απενεργοποιήσει το κινητό του. Η Ισμήνη που τον βλέπει τον ρωτά τον λόγο που το έκλεισε, κι εκείνος ταράζεται ακόμα περισσότερο και προσπαθεί να δικαιολογηθεί.

Στο μεταξύ, η Αναστασία παρατηρεί ότι ο Αποστόλης έχει βγάλει την βέρα του και του κάνει σκηνή, ενώ η Ιουλία φαίνεται πιο ήρεμη με το θέμα της Αριάδνης.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Δήμητρα ενημερώνει τον Κουράκο για τις εξελίξεις της αποστολής, ενώ ο Χρήστος καθώς κλείνουν την ταβέρνα ρωτάει την Αριάδνη για την ζωή της στη Θεσσαλονίκη.

Η Ιουλία φροντίζει να αποχαιρετήσει όσους θέλει πριν φύγει στην Αθήνα, ενώ ο Δημοσθένης για ακόμα μία φορά φτάνει στο κατώφλι της Αρετής για να ζητήσει από την Ασπασία να επιστρέψει στο σπίτι τους.

Ενώ η Αρετή λάμπει ολόκληρη βλέποντας τον Τάσο να μπαίνει στο μαγαζί, εκείνος της πετάει την βόμβα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Δήμητρα εγκλωβίζεται στο υπόγειο του Ρουσσέα την ώρα που η γυναίκα του προσπαθεί να μπεί μέσα!