Η Άννα πρέπει να πάρει μια απόφαση μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τη δολοφονία του Άκη στη σειρά “Παγιδευμένοι”. Επιπλέον, πληροφορείται για τη σοβαρή ασθένεια του Γεράσιμου, ένα δεδομένο που την δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ να πάρει μια απόφαση.

Ο Σταύρος, από την πλευρά του, επιχειρεί να ζητήσει συγγνώμη από την Αγγελική, της οποίας ο θυμός δεν έχει καταλαγιάσει. Την ίδια στιγμή, ένας δημοσιογράφος επιδιώκει να πάρει συνέντευξη από τον Δημήτρη για ένα ρεπορτάζ σχετικό με τον Παναγιώτη Βερβερίδη.

Η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη με την προφυλάκιση του Φαίδωνα και τον Κυριάκο να αναθέτει την υπόθεση στον Ανδρέα. Η Άννα βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα, δεν ξέρει τι να κάνει. Η οικογένειά της επίσης βιώνει περίεργες στιγμές. Ο Δημήτρης προσπαθεί να χειριστεί το σοκ των αποκαλύψεων, ενώ ο Σταύρος αναζητά τρόπους να ξαναβρεί τις ισσοροπίες στη σχέση του με την Αγγελική, με τη βοήθεια του Ανδρέα που τον συμβουλεύει συνεχώς.

Ο Αλέκος, από την άλλη, είναι αποφασισμένος να δει τον Δημήτρη και τους άλλους να καταστρέφονται, χωρίς να υπολογίζει τον Ιάσονα και τον Πάνο. Η κατάσταση κορυφώνεται όταν ο Δημήτρης ετοιμάζει μια έκπληξη για την Άννα, αλλά είναι αμφίβολο αν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο.