Η Γη της Ελιάς: Όταν ο Σωκράτης Ελλάδα τελικά θα να καταθέσει την αγωγή στο ίδρυμα για την πατρότητα της μικρής Αγγελικής. Ωστόσο θα πρέπει να γίνει νέο τεστ DNA, νόμιμα όπως ορίζει ο νόμος, καθώς μόνο έτσι μπορεί να γίνει αποδεκτό το αποτέλεσμα πατρότητας στο δικαστήριο. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: ο Σωκράτης επιστρέψει στην Ελλάδα

Ο Σωκράτης θα καταφύγει στο αρμόδιο δικαστήριο και θα πει πως δεν γνώριζε την ύπαρξη του παιδιού και θα απαιτήσει αναγνωριστεί η Αγγελική ως κόρη του…

Όταν ο Σωκράτης επιστρέψει στην Ελλάδα τελικά θα αποφασίσει να καταθέσει την αγωγή στο ίδρυμα για την πατρότητα της μικρής Αγγελικής. Ωστόσο θα πρέπει να γίνει νέο τεστ DNA, νόμιμα όπως ορίζει ο νόμος, καθώς μόνο έτσι μπορεί να γίνει αποδεκτό το αποτέλεσμα πατρότητας στο δικαστήριο.

Ο Σωκράτης θα καταφύγει στο αρμόδιο δικαστήριο και θα πει πως δεν γνώριζε την ύπαρξη του παιδιού και θα απαιτήσει αναγνωριστεί η Αγγελική ως κόρη του. Όμως η αναγνώριση δεν σημαίνει ότι θα πάρει την κόρη του από την οικογένεια Βρεττάκου, κι αυτό είναι κάτι που ίσως και ίδιος δεν επιθυμεί.

Όσο για την σχέση του με την Αλκμήνη, τέλος δεν θα υπάρξει, αλλά μάλλον ς τα εκεί θα οδηγηθεί γιατί όπως λένε: «Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονούνται»!

Ο Κωνσταντίνος σε τραγική κατάσταση

Ο Κωνσταντίνος δεν κατάφερε να ξεφεύγει από τα δίχτυα του υπόκοσμου, παρότι ζήτησε αρκετές φορές από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις «δουλειές» του. Η κατάσταση θα βγει έκτος ελέγχου και ο Κωνσταντίνος θα είναι το μεγάλο θύμα.

Όπως ήδη ξέρουμε ο Κωνσταντίνος πυροβολείτε και τραυματίζεται σοβαρά, όταν βρίσκεται στο επίκεντρο μιας θανάσιμης ενς μεταξύ της συμμορία του Δημοσθένη και αυτής του Κεφάλα. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη.

Η Ισμήνη βρίσκεται δίπλα του από το πρώτο λεπτό, αγωνιώντας για την πορεία της υγείας του, ενώ της γεννιούνται πολλά ερωτηματικά για το πως βρέθηκε μπλεγμένος ο άντρας της σε αυτό το συμβάν.

Την ίδια στιγμή ο ς προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για την δράση αυτών των κυκλωμάτων και συνεργάζεται με τον Κουράκο για να καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία, ενώ όσο περνούν οι είναι ολοένα και πιο σίγουρος ότι ο γαμπρός του είναι βαθιά μπλεγμένος.

Ωστόσο κάνει τα πάντα να μείνει μακριά από την υπόθεση η Ισμήνη, τουλάχιστον μέχρι να φτάσει στην αλήθεια. Στο μεταξύ οι μέρες κυλούν και ο Κωνσταντίνο δίνει σκληρή μάχη αρχικά για να μείνει στη και έπειτα να καταφέρει να βγει εντελώς υγιής από το νοσοκομείο. Θα τα καταφέρει;

Όπως θα δούμε στα επεισόδια της νέας χρονιάς, μία νέα ιστορία ανοίγει για τον Κωνσταντίνο και τις απαντήσεις που θα πρέπει να δώσει. Όπως είναι φυσικό εκείνος θα προσπαθήσει να τους ρίξει στάχτη στα μάτια, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η παράνομη δράση του.

Ωστόσο η κατάσταση υγείας του δεν θα εξελιχθεί καλά. Τόσο ο Κωνσταντίνος, όσο και η Ισμήνη θα βρεθούν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες ο δρόμος τους θα είναι πολύ μακρύς.

Η που δέχτηκε θα του σημαδέψει όλη του τη ζωή. Η ζωή του με την Ισμήνη δεν θα θυμίζει τίποτα από το παρελθόν. Από την άλλη ο Λυκούργος δεν σταματά τις έρευνες για το τι κρύβεται πίσω από τον γαμπρό του, ενώ ο Δημοσθένης, δεν έχει άλλη επιλογή από το να απομακρύνει τον Κωνσταντίνο από τις βρωμοδουλειές του.