Η Γη της Ελιάς: Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η Άννα που για ακόμα μία φορά θα δει την ζωή της να έρχεται πάνω κάτω… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: ανοίγει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη

Η λατρεμένη σειρά του MEGA «Η Γη της ελιάς» θα κάνει μία μικρή παύση λόγω τον εορτών, ωστόσο εμείς σας εξασφαλίσαμε όσα θα ακολουθήσουν στα νέα επεισόδια της νέας χρονιάς…

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η Άννα που για ακόμα μία φορά θα δει την ζωή της να έρχεται πάνω κάτω. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που είδε τον Λεωνίδα μέσα της ένιωσε μια δυνατή χημεία και η αλήθεια είναι πως σύντομα επιβεβαιώθηκε. Κατάφεραν να ρίξουν γερά θεμέλια στη σχέση τους και όσο περνάει ο καιρός η αγάπη τους δυναμώνει. Νιώθουν πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον και δεν σταματούν να κάνουν σχέδια και όνειρα για το μέλλον τους, που δυστυχώς θα έχει πολλά εμπόδια.

Ο Λεωνίδας νιώθοντας πως στην Άννα βρήκε το άλλο του μισό, βρίσκει το θάρρος και της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη αρχικά δεν δέχτηκε, όμως όπως θα δούμε τελικά αποφασίζει να παντρευτούν. Όταν του ανακοινώνει την απόφαση της, ο Λεωνίδας την κλείνει στην αγκαλιά του και ορίζουν ημερομηνία γάμου.

Ο Αποστόλης μαθαίνει πρώτος το ευχάριστο γεγονός και οι ετοιμασίες ξεκινούν. Το ζευγάρι πετάει στα σύννεφα από την χαρά του, με την Άννα να ανυπομονεί να ντυθεί στα άσπρα και να ανταλλάξει αιώνιους όρκους αγάπης με τον άντρα της ζωής της. «Τίποτα και κανείς δεν θα μας χωρίσει ποτέ», λέει η Άννα στον Λεωνίδα, αγνοώντας την καταιγίδα που πρόκειται να ξεσπάσει.

Λίγο πριν επισφραγίσουν τον έρωτα τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, ανοίγει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη, με την Άννα και την Ευτυχία να χάνουν τον ύπνο τους. «Έφτασε το τέλος μας. Τώρα θα αποκαλυφθούν όλα», λέει πανικόβλητη η Άννα στην Ευτυχία και ο χειρότερος εφιάλτης τους γίνεται πραγματικότητα.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στις δύο φίλες και η Ευτυχία λυγίζει και ομολογεί:«Εγώ τον σκότωσα. Κανείς δεν με βοήθησε», λέει στον Κουράκο χωρίς να μπλέξει στην υπόθεση την Άννα. «Θα πάρω πάνω μου τον φόνο. Εσένα σου αξίζει να παντρευτείς και να γίνεις ευτυχισμένη», λέει η Ευτυχία στην Άννα, η οποία τρέμει κυριολεκτικά από τον φόβο της.

Η Άννα ξέρει ότι ο Κουράκος θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην αλήθεια, και τρομάζει στην ιδέα πως θα καταλήξει στη φυλακή και θα διαλυθεί ο γάμος της πριν καν γίνει. Θα καταφέρει να γλιτώσει ή θα ζήσει τον χειρότερο της εφιάλτη;