Μαρία Ιωαννίδου: Θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας

« κατηγόρησε η Σκορδά, κάτι , είναι γελοίο», λέει η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη σ εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη Φαίη Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Θα μεταφερθεί το βιβλίο μου στην τηλεόραση, θα δείτε να εμφανίζεται και η Ναταλία Γερμανού. Την πρόταση γάμου δεν μου την έκανε ο Φρέντυ, αλλά η Ναταλία. Φ δεν με κάλεσε στην εκπομπή της. Της είχα ζητήσει και πέρυσι που παίζαμε τη “Μαριχουάνα” και δεν…

Είμαι ενοχλημένη. Σου ρίχνουν ένα καρφί από ‘δω, σχόλια ήταν σκόπιμα. Τα έχουν με τις ηλικίες του . 100 είμαι, το θέμα είναι πώς αισθάνομαι», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε στη συνα: «Ο Κιμούλης δεν βίασε καμία, είναι αγενής και απότομος. Μη φτύνετε το θέατρο, είναι . Κάποιος μου είπε π είμαι αστέρι στον ουρανό και να μην δίνω σημασία στα σκουπίδια στη γη.

Το λέω γι' αυτούς που θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας. Η Σκορδά με κατηγόρησε, κάτι είπε. Κατηγορούμε τους ανθρώπους επειδή μεγαλώνουν; Παιδιά, είναι γελοίο. Όλοι θα μεγαλώσουν, κι ας μεγαλώσουν έτσι. Για την κυρία Γραμμέλη αδιαφορώ».