Η Θεοδώρα συνεχίζει να είναι εκνευρισμένη με την Μαργαρίτα: «Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ανακατεύεσαι στην ζωή μου με τέτοιο τρόπο. Από πού κι ως που έπιασες και απείλησες τον Παρασκευά;», την ρωτά με τσαμπουκά κι εκείνη της εξηγεί πως δεν απείλησε τον Παρασκευά, αλλά τον προειδοποίησε, όπως θα έκανε με ένα μικρό παιδί αν το έβλεπε να κάνει λάθος.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Θα το ξεκαθαρίσει μέσα του..αλλά θέλει κι εκείνος να ξέρει πως τον βλέπω..», συνεχίζει η Θεοδώρα και η Μαργαρίτα προσπαθεί να την ηρεμήσει.

«Θεοδώρα μου, μια χαρά ξέρει πως τον βλέπεις..κι αν και όταν ξεκαθαρίσει, εδώ θα είσαι. Μέχρι τότε όμως μην αφήνεις τον εαυτό σου να εμπλακεί πάλι σε μια σχέση αδιέξοδη..», την συμβουλεύει και η νεαρή αρχίζει να λογικεύεται. «Πως μπόρεσα εγώ να μιλήσω έτσι σε σένα; Σαν να μην ήμουνα ο εαυτός μου. Συγνώμη.. συγνώμη», της απαντά γεμάτη τύψεις και πέφτει στην αγκαλιά της.

Την ίδια ώρα, η Αριάδνη είναι ευτυχισμένη με την απόφαση του Χρήστου να χωρίσει μα την Αφροδίτη. «Ίσως, δεν θα έπρεπε να σου πω ότι θα χωρίσω και να σε ξεσηκώσω. Δεν θα το κάνω ούτε σήμερα, ούτε αύριο. Δεν μου είναι εύκολο..πρέπει να γίνει σταδιακά…Την Αφροδίτη, την εκτιμώ αφάνταστα…Πρέπει να την πετύχω σε καλή φάση, να την έχω προϊδεάσει κάπως…. Δεν μου είναι καθόλου εύκολο..», της εξηγεί κι εκείνη του απαντά: «Απλά τώρα ξέρω ότι μπορώ να επενδύσω στη σχέση μας. Ν’ αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο να σ’ ερωτευτώ κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο..» και τον φιλάει…

Στο μεταξύ, η Αθηνά εκφράζει στον Μάνο της την ανησυχία της μήπως η Αμαλία καταφέρει να στρέψει τον Ισίδωρο εναντίον της. «Πρώτον ο πατέρας μου δεν είναι χαζός και δεύτερον το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ό,τι και να κάνει η Αμαλία θα της γυρίσει μπούμερανγκ όπως σε βλέπω και με βλέπεις», την καθησυχάζει εκείνος.

Η Δήμητρα στην βραδινή βάρδια δεν καταφέρνει να μπει στο σπίτι του Ρουσσέα, καθώς ο Λάμπρος έχει πυρετό και φεύγει, κι έτσι δεν έχει κάλυψη. Ωστόσο, αυτό λειτουργεί υπέρ της, αφού ο Ρουσσέας υποψιασμένος ότι κάποιος μπαίνει στο σπίτι κρυφά είχε στήσει παγίδα.