Στον “Σασμό“, η δυναμική αντιπαράθεση μεταξύ Μαρίνας και γιαγιάς Ειρήνης για την απόφαση να ανάψει καντήλι για τον Βασίλη στο νεκροταφείο, υπογραμμίζει την ακλόνητη αποφασιστικότητα της Ειρήνης να μην υποχωρήσει στην προσπάθεια επανασύνδεσης των δυο οικογενειών.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα και ο Χρήστος βρίσκουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά περισσότερο κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, ενώ ο Γιώργος ανησυχεί λόγω των ενεργειών του νέου εισαγγελέα και ο Αντώνης αντιλαμβάνεται την αμείωτη επιθετικότητα των προθέσεών του.

Η Εύα, από την πλευρά της, εστιάζει τις υποψίες της σε έναν νέο ύποπτο για τη δολοφονία του Ευθύμη, αναγκάζοντας τον Παύλο να της ζητήσει συγγνώμη, ενώ η Βασιλική αποκαλύπτει στον Μανόλη την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Λάζαρου, πριν δεχτεί μια απροσδόκητη επίσκεψη. Από την άλλη, η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν σχέδια για ένα ευτυχισμένο μέλλον, χωρίς να γνωρίζουν τη σκληρή δοκιμασία που τους περιμένει.

Η απρόσμενη κατάρρευση του Αστέρη σηματοδοτεί μια νέα αναστάτωση, με τις εξετάσεις να μην εντοπίζουν την αιτία, προκαλώντας ανησυχία στον Δημήτρη ο οποίος μοιράζεται τους φόβους του με την Καλλιόπη. Η απόφαση του Χρήστου για επανέλεγχο DNA εγείρει ανησυχίες μεταξύ των Σταματάκηδων, ενώ η Εύα παίρνει την πρωτοβουλία για την απελευθέρωση του Παύλου.

Η Ντίνα ζητά από τον Βαγγέλη να την αφήσει ήσυχη, και η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα ακόμη σοκαριστικό μυστικό που της κρύβουν ο Μαθιός και η Βασιλική, προσθέτοντας ένα ακόμη επίπεδο δράματος και μυστηρίου στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα της σειράς.