Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος αντιμετωπίζει τις επιπλοκές της εγχείρησης της Λαμπρινής με ανησυχία. Σκέφτεται το ενδεχόμενο της απώλειας της μητέρας του, αλλά δεν εγκαταλείπει την πίστη του.

Το Ναυάγιο – Η Λαμπρινή χαροπαλεύει – Ράκος ο Πέτρος

Αντίθετα, αναζητά δύναμη στην πίστη και την προσευχή. Κατευθύνεται προς την εκκλησία του πατέρα του, όχι μόνο για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και για να βρει πνευματική στήριξη. Εκεί συναντά την Ειρήνη, που του δίνει αίσθημα ανακούφισης και ελπίδας. Η παρουσία της τον ενισχύει και τον καθησυχάζει. Αισθάνεται ευγνωμοσύνη προς το Θεό για την ανακούφιση που του έστειλε μέσω της Ειρήνης.

Αποφασίζει να μοιραστεί το μεγάλο μυστικό του με την Ειρήνη. Της αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητά του και τη δράση του Ιπποκράτη. Η Ειρήνη τον στηρίζει και του προσφέρει κατανόηση και αγάπη. Συμφωνούν να μιλήσουν περισσότερο στο σπίτι του Στελή, όπου ο Πέτρος θα φιλοξενηθεί. Εκεί, μεταξύ συζητήσεων και ανταλλαγής συναισθημάτων, βρίσκουν δύναμη και αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μαζί τις προκλήσεις που τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Λίγο αργότερα ο Πέτρος θα πάει στο σπίτι του Στελή και εκεί θα βρει την Ειρήνη μόνη. Τα συναισθήματά του θα είναι ανάμεικτα καθώς η μητέρα του θα βρίσκεται στο παγωμένο δωμάτιο του νοσοκομείου, ενώ εκείνος μαζί με το κορίτσι των ονείρων του. «Είχα τόσα πολλά στο μυαλό μου για να σου πω, αλλά τώρα που είμαι απέναντί σου νιώθω να τα έχω ξεχάσει όλα. Μου φτάνει που σε έχω εδώ μαζί μου» της λέει και εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ