Η Γη της Ελιάς: Ο νέος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς, “Η Γη της Ελιάς,” φέρνει ακόμα πιο κοντά το αγαπημένο δίδυμο Πότη και Άννας, οι οποίοι βαδίζουν προς τα σκαλιά της εκκλησίας…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Πότης κερδίζει την καρδιά της Άννας…

Ο Πότης επιτέλους καταφέρνει να κερδίσει την καρδιά της Αννούλας και έτσι επίσημα γίνονται ζευγάρι. Αυτοί οι δύο νεαροί άνθρωποι βρίσκονται σε μια περίοδο απόλυτης ευτυχίας και αποφασίζουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, αποφασίζουν να παντρευτούν. Ο γάμος τους πραγματοποιείται έχοντας στο πλευρό τους τους φίλους τους με τον Στάθη και τον Λυκούργο κουμπάρους, και ακολουθεί γαμήλιο γλέντι. Στον χορό αυτού του τρικούβερτου γλεντιού, η νύφη και ο γαμπρός τραγουδούν ένα δημοφιλές κομμάτι, προκαλώντας ενθουσιασμό σε όλους τους παρευρισκομένους.

Ο Πότης και η Άννα απολαμβάνουν πραγματικά αυτή τη μοναδική μέρα και συγκινούνται από τις εκδηλώσεις χαράς που περιβάλλουν τον γάμο τους, όπως θα μας παρακολουθήσουμε στον τρίτο κύκλο της σειράς “Γη της Ελιάς.”