Ο Παράδεισος των Κυριών: Στα τελευταία επεισόδια, είδαμε ότι ο Άγης προσπάθησε με όλους τους τρόπους να αποτρέψει την Γεωργία από το να αρραβωνιαστεί τον Πάρη και να μετακομίσει στο σπίτι του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Η ευτυχία διακόπτεται απότομα…

Η Γεωργία όμως είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον γιο του Βασιλείου, αγνοεί τις προσπάθειες του Άγη και έχει ήδη εγκατασταθεί στο σπίτι τους. Οι επόμενοι μήνες θα φέρουν νέες εξελίξεις, καθώς η σχέση της Γεωργίας με τον Πάρη θα ενισχυθεί, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένεια. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι ο Πάρης είναι ερωτευμένος με τη Γεωργία και επιθυμεί να την παντρευτεί το συντομότερο δυνατό. Το ζητά από την Γεωργία, η οποία δέχεται.

Καθώς ο χρόνος περνάει, η Γεωργία πλησιάζει στη γέννηση του παιδιού τους και αποφασίζουν να παντρευτούν. Ο γάμος δεν είναι λευκός, αλλά αποπνέει αγάπη και κατανόηση. Η ευτυχία τους,όμως, διακόπτεται απότομα όταν ο Άγης αντιδρά με οργή στον γάμο και απαιτεί την επιμέλεια του παιδιού: «Το παιδί θα μείνει μαζί μου! Δεν θα αφήσω άλλον άνδρα να το ανατρέφει. Θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό», ξεκαθαρίζει.

Ο Άγης αναγνωρίζει το παιδί ως δικό του και αρχίζει να εκβιάζει την Γεωργία με σκοπό να απομακρύνει το παιδί από τον Πάρη. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, το ζευγάρι καταφέρνει, με απροσδόκητη βοήθεια από την Αμαλία, να αντιμετωπίσουν αυτό το εμπόδιο. Η Αμαλία, έχοντας βιώσει τη δική της απόμακρη σχέση με τη μητέρα της, παρεμβαίνει για να πείσει τον Άγη να μην χωρίσει το παιδί από τη μητέρα του. Στην προσπάθεια αυτή, την υποστηρίζει και η Πολυξένη, παρά το γεγονός ότι δεν συμπαθεί τον Πάρη, ενθαρρύνοντας τον να αφήσει το παιδί να μείνει κοντά στη μητέρα του.