Σασμός εξελίξεις – Η Νάντια αποχωρεί οριστικά από την Κρήτη, αφήνοντας πίσω της το παρελθόν της. Ο Μαθιός, πριν από αυτήν την αποχώρηση, της ζητά να κάνουν μια βαθιά συζήτηση.

Σασμός εξελίξεις – Φεύγει και ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της

Η Νάντια αποδέχεται και του λέει ότι αν έχει εμπλακεί στη δολοφονία του Στεφανή, θα τον καταλάβει, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που δεν άξιζε σεβασμό. Ο Μαθιός συγκινείται από τη στάση της και έχουν μια ειλικρινή συζήτηση. Αμέσως μετά, η Νάντια πηγαίνει στον Χρήστο και του αποκαλύπτει ότι είχε ακούσει μια συζήτηση του Ευθύμη με την αδερφή του, όπου εκείνος παραδέχεται ότι σκότωσε τον Στεφανή. “Κυνηγάτε τον λάθος άνθρωπο”, του λέει η Νάντια.

Παρόλο που ο Γιακωβάκης δεν την πιστεύει αρχικά, αναγκάζεται να αφήσει ήσυχο τον Μαθιό, τουλάχιστον για την ώρα. Λίγο αργότερα, η Βασιλική ετοιμάζει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για την Νάντια. Ωστόσο, η κοπέλα έχει ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο για την Αθήνα, αφήνοντας πίσω της το κεφάλαιο της Κρήτης για πάντα. Αυτά τα γεγονότα θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ποιες αποκαλύψεις μπορεί να φέρει η Νάντια με την αποχώρησή της από την Κρήτη; Πώς θα επηρεάσει αυτή η αποχώρηση τους υπόλοιπους χαρακτήρες και την πλοκή της σειράς;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ