Η Ξένια αρχίζει να συνέρχεται και με δυσκολία πηγαίνει στον θάλαμο με τις θερμοκοιτίδες. Βλέπει το μωρό της και δακρύζει. Επιστέφει στο δωμάτιο της και αμέσως τηλεφωνεί. «Έλα.. Ναι γέννησα, χτες βράδυ.. Με τα χίλια ζόρια, άσε.. Ευτυχώς το μωρό είναι μια χαρά. Πήγα και τον είδα στη θερμοκοιτίδα. Μια σταλιά, ένας κούκλος.. Λαχταράω να τον αγκαλιάσω! Ναι, ήρθε κι αυτός.. Δεν πρόκειται να του το δώσω! Εγώ κόντεψα να πεθάνω για αυτό το πλασματάκι! Δεν θα μας χωρίσει κανείς.. Ποτέ πια!», θα την ακούσουμε να λέει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Λίγο αργότερα, η Ισμήνη πηγαίνει στην ταβέρνα για να μιλήσει στον Χρήστο. «Άκου, δεν μου αρέσει να χώνομαι στη ζωή κανενός. Δικιά σου είναι, δικαίωμά σου είναι πως θα την ζήσεις. Θες την Αριάδνη; Με γειά σου με χαρά σου. Χώρισε όμως την Αφροδίτη, γιατί δεν της αξίζει αυτό! Να θυμάσαι όμως πως αν χάσεις αυτή τη γυναίκα, θα κάνεις τη μεγαλύτερη βλακεία του αιώνα!!», του λέει κι εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι η σχέση του με την Αριάδνη έληξε πριν καν ξεκινήσει.

Ο Δημοσθένης επιστρέφοντας στη Αρεόπολη, πηγαίνει στον ελαιώνα και κάνει παράπονα στον Στάθη που δεν πήγε να του συμπαρασταθεί στην γέννα. «Δημοσθένη, να σου ζήσει το μωρό και τελεία. Μην ξύνεσαι για όλα τα υπόλοιπα, γιατί δεν σε παίρνει. Σου ξεκαθάρισα τη θέση μου..», του λέει εκείνος και ο Δημοσθένης του εξηγεί πως πρέπει να βρει μια εσωτερική γυναίκα για να προσέχει το μωρό όταν βγει από την θερμοκοιτίδα.

«Και τι θες ρε Δημοσθένη; Να τα παρατήσω όλα και να σου βρω νταντά; Μη χειρότερα!! Έτσι όπως τα ‘κανες, κόψε το λαιμό σου να τα ξεμπερδέψεις! Παράτα με, έχω δουλειά..», του απαντά και γυρίζει στις ελιές, αφήνοντας τον Δημοσθένη σκασμένο…

Η Δήμητρα ενημερώνει τον Κουράκο πως η Δίωξη κανόνισε με τη εταιρία σεκιούριτι να κάνει και νυχτερινές βάρδιες, ενώ η Αμαλία εκνευρίζεται όταν μαθαίνει ότι ο Μάνος και η Μαρίνα δεν θα πάνε σπίτι για φαγητό.

«Μάλιστα..Με αποφεύγουν, φως φανάρι! Αν νομίζουν πως θα μου σπάσουν τα νεύρα, είναι πολύ γελασμένοι! Αυτή τη φορά θα με δουν όπως δεν με έχουν ξαναδεί! Και εσύ το στόμα σου κλειστό! Άκουσες;;», λέει έξαλλη στην Ελευθερία, η οποία την κοιτά τρομαγμένη.

Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος ενημερώνει την Αθηνά: «Εκδικάστηκε η αίτηση Ασφαλιστικών μέτρων της μητέρας σου και διατάχτηκε να μην κυκλοφορήσει το βιβλίο μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αίτηση της…Κερδίσαμε απλά λίγο χρόνο, μπας και τουμπάρουμε τον εκδότη και κάνει πίσω», της εξηγεί και της ζητά να είναι ψύχραιμη.

Η Ισμήνη πηγαίνει στην ταβέρνα και η Αριάδνη βλέποντας την μόνη της σπεύδει να την ενημερώσει ότι ο Χρήστος λείπει. «Για σένα ήρθα Αριάδνη, όχι για τον ξάδερφό μου.

«Θα σε πάρω τηλέφωνο να κλείσουμε ένα ραντεβού. Αλλά ορκίσου μου ότι δεν θα κάνεις κουβέντα για όλο αυτό στον Χρήστο. Να συζητήσουμε πρώτα και μετά ότι θες..Αύριο το πρωί, έλα σπίτι μου, πριν πάω στη δουλειά. Θα σου τηλεφωνήσω για την ώρα. Μπορείς; Θα είμαστε μόνες..», της λέει και η Αριάδνη την ρωτά περί τίνος πρόκειται. «Αφορά εσένα και τον Χρήστο..», της απαντά η Ισμήνη και η νεαρή παγώνει και έρχεται σε δύσκολη θέση…

Την ίδια ώρα ο Στάθης στεναχωρημένος φτάνει στο σπίτι της Ιουλίας, η οποία αμέσως καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί. «Αποφεύγω τον Λυκούργο, αυτό έγινε! Τον κοροϊδεύω κι αισθάνομαι άσχημα! Πήγαμε για καφέ κι άρχισα να λέω άρες μάρες κουκουνάρες! Δεν τολμάω να τον κοιτάξω στα μάτια..Εγώ σκέφτομαι να του μιλήσω..», της λέει, αλλά η Ιουλία δεν το βρίσκει απαραίτητο καθώς δεν είναι σίγουροι αν όντως η Αριάδνη έχει μπλέξει με τον Χρήστο.

«Θες να το σιγουρέψουμε; Μπορώ άνετα να παρακολουθήσω απόψε το βράδυ την Αριάδνη και να μας λυθεί η απορία! Τι λες; Το αντέχουμε;», την ρωτά εκνευρισμένος και η Ιουλία τον κοιτάζει αμήχανα…