Ο Πάρης, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», γίνεται το κέντρο μιας σκοτεινής αποστολής εκδίκησης από τη μεριά του Σίμου, πράγμα που τον αναγκάζει να αποστασιοποιηθεί από τη Γεωργία μέσα σε κατάσταση πανικού.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο του Σίμου οδηγεί τον Πάρη σε απόλυτη αδυναμία, κάνοντάς τον να θεωρεί ότι είναι επικίνδυνος για τη Γεωργία τον κόσμο της και το παιδί τους.

Παράλληλα, ο Σίμος εξαπατά την Αμαλία να συναντήσει τη Νέλλυ, η οποία υποτίθεται ότι έχει βιαστεί από τον Πάρη. Την παρακινεί επίσης να ενημερώσει την αστυνομία για το εγκληματικό παρελθόν του Πάρη, προκειμένου να προστατεύσουν και άλλες γυναίκες.

Αργότερα, ο Πάρης επιτρέπεται να κυκλοφορεί ελεύθερος εν όψει της δίκης, ενώ ο Χριστόφορος, μαθαίνοντας για την αποπλάνηση της Αμαλίας από τον Πάρη, αποφασίζει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να τιμωρηθεί με φυλάκιση, αναζητώντας ταυτόχρονα να πάρει την επιμέλεια του εγγονού του που είναι επίσης το παιδί του γιου του και της Γεωργίας, καθώς κρίνει ως ακατάλληλο τον πατέρα του για τη φροντίδα του παιδιού.

Η Γεωργία έχει αντιρρήσεις σε σχέση με τις απειλές του. Εν τω μεταξύ, ο Σίμος και ο Χριστόφορος προσπαθούν να πείσουν την Αμαλία να καταθέσει για τη βία που υπέστει από τον Πάρη, δεν τα καταφέρνουν όμως, με την Αμαλία να πείθεται τελικά με επιρροή της Μιράντα, η οποία έχει πέσει και αυτή θύμα βιασμού.