Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μιλήσει στην Αμαλία για όσα τον ενόχλησαν και την καλεί στο γραφείο του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Λοιπόν.. για να τα συνοψίσουμε τα πράγματα! Έκανες κάτι που βεβαίως είναι απαράδεκτο! Όχι μόνο με έμπλεξες σε μια συμφωνία που δεν ήθελα, αλλά κυρίως η ενέργειά σου έδειξε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου! Κι αυτό για μένα, είναι το σημαντικότερο!», της εξηγεί κι εκείνη προσπαθεί και πάλι να δικαιολογηθεί.

«Άστο! Μην τα κάνεις χειρότερα, δεν υπάρχει δικαιολογία! Κράτα μόνο ότι εγώ δεν σηκώνω εκβιασμούς και ούτε είσαι σε θέση να με καπελώνεις! Αποφάσισα να το βάλουμε στην άκρη, αλλά δεν το ξεχνάω!», της τονίζει και συνεχίζει:

«Και πρόσεξε από δω και πέρα, τύπος και υπογραμμός! Και με το παιδί και με όλα! Και τέρμα οι πορσελάνες κι αυτά τα καραγκιοζιλίκια!».

Η Αμαλία του ζητά συγνώμη τον ευχαριστεί και τον ρωτάει αν θα φύγουνε μαζί για το σπίτι. «Δεν θα έρθεις σήμερα στο σπίτι. Τους έχω αναστατώσει όλους. Έχω πει ψέματα στο παιδί ότι έχεις πάει ταξίδι. Θα προϊδεάσω τον Μάνο και τη Μαρίνα ότι τα βρήκαμε και θα ΄ρθεις μεθαύριο στο σπίτι.», της λέει κι εκείνη δέχεται.

Η Δήμητρα επιστρέφει από την Ανωτέρα και ενημερώνει τον Κουράκο: «Η δίωξη ναρκωτικών μου ανέθεσε να μπω σαν μυστική σε μια εταιρία σεκιούριτι. Θα φυλάω το σπίτι ενός ζευγαριού. Ο άντρας είναι πλούσιος και υποψιάζονται ότι είναι αρχηγός σπείρας διακίνησης ναρκωτικών. Έχει ως «βιτρίνα» μαγαζιά με είδη υγιεινής σε Αθήνα Σπάρτη και Θεσσαλονίκη. Ονομάζεται Πιέρρος Ρουσσέας και η γυναίκα του Τούλα. Σαρανταπεντάρηδες και οι δυο», του εξηγεί και ο αστυνόμος της λέει έχει ενημερωθεί και πως δεν θέλει να δεχτεί αυτή την αποστολή. «Δέχτηκα ήδη!», του ανακοινώνει η Δήμητρα και ο Κουράκος έξαλλος χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι…

Ο Στάθης πηγαίνει και πάλι στο σπίτι της Ιουλίας και την βλέπει στον καναπέ να κλαίει. «Είδα αίμα. Πολύ.. λίγο.. δεν ξέρω. Είμαι τρομοκρατημένη!», του λέει κι εκείνος πανικοβάλλεται.

«Αμέσως στον γυναικολόγο. Μπορείς να περπατήσεις ή να σε πάρω αγκαλιά; Στάσου, μην κουνηθείς καθόλου, περίμενε..», της λέει και της ρίχνει ένα μπουφάν στους ώμους:

«Φόρεσέ το, κάνει κρύο έξω. Θα σε πάω εγώ στο αυτοκίνητο..», συνεχίζει, την παίρνει αγκαλιά και φεύγουν αμέσως…