Η Αργυρώ γίνεται εχθρός της Βασιλικής… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός
Το γεγονός ότι η Αργυρώ έμαθε πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, έφερε ένα σερί εξελίξεων και όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, θα γίνει και η αιτία να μπει τέλος στη φιλιά, την βαθιά αγάπη και σεβασμό που την συνδέει με την Βασιλική.

Η Αργυρώ,έπειτα από την απόφαση του Αστέρη να μην καταδώσει τον αδερφό του, αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση τους και να φύγει από την Κρήτη με τον Πετράκη, βυθίζοντας στη θλίψη ακόμα περισσότερο τους Σταματάκηδες.

Ο Αστέρης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού χάνει και πάλι τον γιο του, καθώς στο τελεσίγραφο που του έδωσε η Αργυρώ να διαλέξει εκείνη και τον Πετράκη ή την ελευθερία του Μαθιού, αυτός διάλεξε το δεύτερο. Αυτό, λοιπόν, προκαλεί την οργή της Βασιλικής, η οποία δεν μπορεί να κατανοήσει τον απρόσμενο χωρισμό και τη στάση της Αργυρώς.

Οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες, ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες. Η Βασιλική θα κατηγορήσει την Αργυρώ ότι δεν τους συμπαραστάθηκε για τον χαμό του Νικηφόρου, αλλά και για την εγκατάλειψη του Αστέρη σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ζωή του. Από την άλλη, η Αργυρώ θα κατηγορήσει τη Βασιλική για έλλειψη ηθικών φραγμών, κάλυψη ενός δολοφόνου μαζί με τον Αστέρη και την Καλλιόπη και για τον θάνατο του αδερφού της.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες κορυφώνεται και τίποτα ανάμεσα τους δεν θα είναι το ίδιο στο εξής. Η Βασιλική δηλώνει ότι μισεί την Αργυρώ και δεν πρόκειται ποτέ να τη συγχωρέσει, ενώ εκείνη αποφεύγει κάθε είδους επανασύνδεσης μέχρις ότου τιμωρηθεί ο Μαθιός για το έγκλημα που διέπραξε. Όσο κι αν προσπαθήσουν κάποιοι να τις συνετίσουν, δεν το καταφέρνουν.

Αντίθετα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, καθώς ο χρόνος περνά και η βεντέτα φουντώνει, το μίσος μεταξύ τους εντείνεται και οι δύο γυναίκες γίνονται «θύματα» των εξελίξεων. Άλλωστε η Βασιλική μετά τον θάνατο του γιου της, έχει δείξει την σκληρή της πλευρά και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά της και η Αργυρώ με τη στάση που επιμένει να κρατά είναι εχθρός της.