Με τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού, η Θεοφανώ αρχίζει να οργανώνει τη νέα της ζωή στη σειρά «Η Μάγισσα». Ο Μισέλ, αναζητώντας καταφύγιο για να γλιτώσει από την οργή του Θράσου, καταλήγει στον πύργο των Λασκαραίων. Μία συνάντηση μεταξύ του Αντρέι και του πατέρα του Βρώτσου, θα οδηγήσει σε τραγωδία και ένα καλά κρυμμένο μυστικό πρόκειται να αποκαλυφθεί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής, ενώ η Κερασίνα ανακαλύπτει το μυστικό για το οποίο έχουν χαθεί πολλές ζωές και πλησιάζει η στιγμή της καταστροφής.

Ο θάνατος του πατέρα του Βρώτσου και ένα γράμμα που αφήνει πίσω προκαλεί ταραχή και γεμίζει ερωτηματικά τους Λασκαραίους. Ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση που θα ικανοποιήσει τη Μεταξία αλλά θα εξοργίσει τη Δαμιανή. Το κρησφύγετο της Θεοφανώ, γίνεται το στρατόπεδο των πειρατών του Μόφορη. Θα καταφέρει η Θεοφανώ να παραμείνει κρυμμένη ή θα τη βρουν;

Ο πόλεμος μεταξύ της Κερασίνας και της Μεταξίας κλιμακώνεται, ενώ ο Μισέλ αποφασίζει να αποκαλύψει στον Φρίξο όσα γνωρίζει για την Άναχιτ. Στο δείπνο των Λασκαραίων θα αποκαλυφθεί ένα καλά θαμμένο μυστικό, προκαλώντας σάλο σε όλο τον πύργο.