Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Όλη η αλήθεια για την πατρότητα του Γιωργάκη βγαίνει στη φόρα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Eκρηκτική αποκάλυψη

Γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενείς και επισκέπτες είναι μάρτυρες της εκρηκτικής αποκάλυψης ότι ο Γιωργάκης Δεμερτζής δεν είναι γιος του Ιάσονα, αλλά γιος του Μάρκου. Αυτή η είδηση εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά σε όλη την περιοχή και γίνεται το επίκεντρο των συζητήσεων.

Τα νέα αυτά φτάνουν και στα αυτιά της Ευγενίας και της θείας της. Παρακολουθώντας την κατάσταση, η Νότα δίνει συμβουλές στην ανιψιά της σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει τον Μάρκο.

Την καλεί να χρησιμοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να καλέσει τον Μάρκο σε μια συζήτηση και να του ζητήσει εξηγήσεις. Την ενθαρρύνει να παίξει το ρόλο της θιγμένης, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Ωστόσο, η Παναγιώτα, που έχει άχτι και για τις δύο, αποφασίζει να μιλήσει στον Μάρκο, ο οποίος αντιδρά με οργή και κατηγορεί τη σύζυγό του ως ψεύτρα και υποκριτική.

Εκείνη, προσπαθεί να εξηγήσει τη στάση της, αναφέροντας ότι τότε που ανακάλυψε την αλήθεια, ήταν ήδη έγκυος και φοβόταν την αντίδραση του, αλλά ο Μάρκος δεν είναι διατεθειμένος να ακούσει.

Αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Μάρκος μοιράζεται την εξέλιξη αυτή με τον Στέφανο, κι εκείνος τον συμβουλεύει να διατηρήσει την ψυχραιμία του, υπενθυμίζοντας του ότι κι ο ίδιος γνώριζε την αλήθεια και δεν μίλησε.