Οι Πανθέοι: Η Σεβαστή ανακαλύπτει τη σχέση της Μάρμως με τον Κίτσο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι: Τα πράγματα παραμένουν ανεξέλεγκτα…

Η Νίνα, αντιλαμβανόμενη την επικίνδυνη απόφαση της Μάρμω να αποκαλύψει τα πάντα, αποφασίζει να αναζητήσει τον Κίτσο και να τον πείσει να περιμένει προτού κάνει οποιαδήποτε κίνηση που θα βλάψει τον Ανδρέα. Ευτυχώς, η Μάρμω, την τελευταία στιγμή, συγκρατεί τον εαυτό της, προκειμένου να μην πληγώσει τον σύζυγό της. Αντίθετα, ζητά από τον Κίτσο χρόνο για να σκεφτεί καλύτερα τι πρέπει να κάνει.

Το ζευγάρι του Ανδρέα και της Μάρμως διανύει δύσκολες στιγμές, με τον Ανδρέα να αναζητά συμβουλές από τη Νίνα για να κατανοήσει την παράξενη συμπεριφορά της γυναίκας του. Η Νίνα καταφέρνει να τον καθησυχάσει και να του προσφέρει υποστήριξη.

Τα πράγματα παραμένουν ανεξέλεγκτα στο μυστηριώδες παρελθόν της Μιρέλλας, σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρες tv, με τον Μαρμάρη να προσπαθεί επίμονα να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά αντιμετωπίζοντας αντίξοες συνθήκες. Ένα αποκαλυπτικό στοιχείο από το παρελθόν του Ισίδωρου τον καθοδηγεί στην έρευνα για την αλήθεια, ενώ η Χρυσίνα ανησυχεί για τις επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλόκοτη συμπεριφορά της Μιρέλλας.

Στο μεταξύ, η Θάλεια, που αναζητά τη σορό του Δημήτρη, στρέφεται στον Ανδρέα για βοήθεια, κάτι που συγκινεί τη Μάρμω. Ο Ανδρέας προτείνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό ως ευκαιρία για ανανέωση του γάμου τους, και η Μάρμω δέχεται, επιδιώκοντας να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Ωστόσο, η Σεβαστή έχει ανακαλύψει ήδη το μεγάλο μυστικό και είναι βαθιά ταραγμένη. Η θεία Καλή παραληρεί, προφητεύοντας ότι τα σχέδια των ανιψιών της θα ανατραπούν, ενώ το ναρκωμένο τέρας του πολέμου αρχίζει να ξυπνά, απειλώντας να καταστρέψει τα πάντα.