Ο Παράδεισος των Κυριών: Η υπόθεση του τραυματισμού της Βικτώριας εξελίσσεται σε έναν λαβύρινθο ανατροπών… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Σίμος-Αμαλία φιλιούνται για πρώτη φορά…

Η υπόθεση του τραυματισμού της Βικτώριας εξελίσσεται σε έναν λαβύρινθο ανατροπών, καθώς η ίδια προσπαθεί να προστατεύσει τον Άγη, αν και εκείνος είναι έξαλλος μαζί της και αποφασισμένος να την τιμωρήσει για τα ψέματα που του είχε πει. Η Αμαλία, ανησυχώντας για τον αδερφό της, αλλά και για τη συμπεριφορά της Στέλλας, προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση χωρίς να προκαλέσει περισσότερες εντάσεις. Ωστόσο, το γεγονός ότι πλησιάζει περισσότερο τον Σίμο αποτελεί πηγή ανησυχίας!

Ο Σίμος πείθει την Αμαλία να κάνουν μια βραδινή βόλτα παρέα, καταλήγοντας σε ένα φιλί που θα σφραγίσει τη σχέση τους. Όταν η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι, την περιμένει μια τεράστια έκπληξη.

Ο Άγης, μετά από μια σειρά μυστηριώδη τηλεφωνήματα, επικοινωνεί ξανά με την αδερφή του και της δίνει, σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρες tv, ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ζητώντας από αυτήν να μην μιλήσει σε κανέναν. Η Αμαλία συμφωνεί και, όταν συναντά τον Άγη, εκείνος της παραδίδει ένα γράμμα προς την Πολυξένη.

Μεταξύ των γραμμών αποκαλύπτεται η αλήθεια: Ο Άγης είναι υιοθετημένος και η θεία του, του είχε πει ψέματα για όλη την ζωή του. Το κλίμα στο σπίτι των Μπουραντάδων γίνεται εξαιρετικά αποπνικτικό, και οι πράξεις παίρνουν ακόμα πιο δραματική τροπή όταν ο Χριστόφορος αντιμετωπίζει τον Μάρκο, ο οποίος εκδηλώνει έντονη αγανάκτηση για το γεγονός ότι ο Άγης δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το παιδί της Γεωργίας…