Οι Πανθέοι: Η Νίνα και η Χρυσοστόμη βρίσκονται σε αντίπαλα μέτωπα. Ενώ η Νίνα προσπαθεί να αποτρέψει τη Μάρμω από την αυτοκαταστροφική της πορεία, η Χρυσοστόμη στρέφει τον Ανδρέα εναντίον της Μάρμω…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος στέλνει γράμμα στη Μάρμω…

Καθώς ο Κίτσος αποχωρεί από το σπίτι στέλνει γράμμα στη Μάρμω ζητώντας να φύγουν οι δυο τους μακριά. Η απάντηση της Μάρμω είναι αβέβαιη, και αυτό καταλυτικά επηρεάζει τον ψυχισμό του Κίτσου.

Τα πράγματα, σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρες tv, δεν πηγαίνουν καλύτερα στο σπίτι του Στάθη, καθώς ο Φάνης αποτυγχάνει στην προσπάθειά του να φέρει πίσω τη Βέτα. Αντίθετα, καταφέρνει να επιδεινώσει την κατάσταση ακόμη περισσότερο. Ο Ισίδωρος, μετά την επίσκεψή του στην Καλή, αναγκάζει τη Χρυσοστόμη να αποκαλύψει τον νόθο αδερφό ανάμεσα στα αδέρφια. Παρότι έχει ενδείξεις για τα μυστικά της Μιρέλλας, η αλήθεια για την οικογένειά του τον καίει και περιμένει αγωνιώδης την απάντηση.

Παράλληλα, πίσω από την πλάτη τους, ο Θωμάς και η Λιάνα πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο, αγνοώντας τη σκοτεινή πρόταση του Γαζή, που επιθυμεί να παντρευτεί τη Λιάνα, χωρίς να γνωρίζει την αλλαγή στην κατάσταση του πατέρα της.