Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας μεταξύ του Κουράκου και της Δήμητρας πλέον δύσκολο να κρυφτεί…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Τύψεις

Τα βλέμματα που ανταλλάσσουν, και ά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους είναι καυτά και ο Στράτος γρήγορα καταλαβαίνει ότι κάτι ερωτικό συμβαίνει μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, οι δύο τους αναποφάσιστοι σχετικά με το να κάνουν επίσημη τη σχέση τους, καθώς η σκιά του Ορέστη εξακολουθεί να είναι παρούσα και να τους προκαλεί τύψεις. Έτσι, προτιμούν να συναντώνται κρυφά την ώρα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο δεν είναι το μοναδικό εμπόδιο που . Η Δήμητρα αρχίζει να παρατηρεί ότι ο Γιώργης της συμπεριφέρεται διαφορετικά στην εργασία, και αυτή η αλλαγή την επηρεάζει αρνητικά. Ο φόβος της γίνεται πραγματικότητα όταν ακούει συναδέλφους να συζητούν για την σχέση τους.

Έξαλλη, αποφασίζει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Γιώργη, αλλά και στους δύο είναι προφανές ότι αυτή η συζήτηση δεν θα λύσει τα προβλήματά τους. Έτσι, αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη σχέση τους πριν αρχίσουν να διαρρέουν σχόλια και προκαλέσουν ακόμη περισσότερα προβλήματα. Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν θα είναι εύκολη, καθώς να συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά και να κρύβουν τα συναισθήματά τους ακόμη και από τους εαυτό τους.