Σασμός: Ο Σασμός μοιάζει πιο κοντά από ποτέ για τους Βρουλάκηδες ι τους Σταματάκηδες μετά από τη γέννηση του μικρού Πετρή και τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: ο Αντρέας Βρουλάκης θα βάλει στοπ στον επικείμενο Σασμό…

Ωστόσο, ές νέος χαρακτήρας, ο Αντρέας Βρουλάκης, ο οποίος εισέρχεται στη σειρά στον τρίτο της κύκλο, θα βάλει στοπ στον επικείμενο Σασμό κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του για να αναζωπυρωθεί η βεντέτα.

Τίποτα δεν είναι ίδιο από την τελευταία φορά ο Αντρέας Βρουλάκης βρέθηκε στο χωριό του. Οι άνθρωποι έχουν ξει και το κυριότερο η βεντέτα σβήνει. Το μεγαλύτερο σοκ το παθαίνει φυσικά όταν πως η Αργυρώ Βρουλάκη έχει σχέση με έναν Σταματάκη και έχουν μαζί ένα παιδί. Όταν μάθει ότι ο ξάδερφός του, ο ς, οργανώνει τον Σασμό, ο Αντρέας θα γίνει έξαλλος. Ο Αντρέας είναι αποφασισμένος να δράσει ενάντια στους Σταματάκηδες.

Ο Τηλέμαχος μάλιστα δε θα μπορέσει να φέρει αντίρρηση στον αδελφό του. Του λέει πως θα κάνει ότι θέλει αυτός προκειμένου να πλήξουν τους Σταματάκηδες και να αποφευχθεί ο Σασμός. Από την άλλη, η Μαρίνα ανησυχεί για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την εμφάνιση του Αντρέα. Οι νήσεις του την τρομάζουν, παρότι ο Παύλος προσπαθεί να την καθησυχάσει.