Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα λέει στον Άλκη και στη Λουκία για τη δήθεν απόπειρα του Χριστόφορου να την στραγγαλίσει μέσα στο σπίτι της. Όταν ο Χριστόφορος πάει με το Νικόλα στο τμήμα για την ανάκριση, η Έλενα τον βλέπει και παριστάνει την τρομαγμένη για να τους πείσει πως ο Χριστόφορος προσπάθησε στ΄ αλήθεια να την σκοτώσει…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 60

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Λουκία Διογένους, η ανακρίτρια, ρωτάει τον Στέφανο ποια είναι η προσωπική του άποψη σε σχέση με τον Χριστόφορο, αν πράγματι δε θυμάται ότι είναι ο Κυριάκος ή αν παριστάνει ότι δε θυμάται για να γλιτώσει την καταδίκη, ενώ η Χλόη αποφασίζει να βρει τρόπο να μάθει ποια ήταν η σχέση του Παύλου με την Κρίστια παλιά.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 17/9 Επεισόδιο 60

Η Χλόη, που έχει δει τον Παύλο κοντά στο σπίτι του Μάρκου, κρύβεται πολύ ταραγμένη για να μην τη δει. Τον περιμένει να φύγει για να πάει να μιλήσει με το Μάρκο, αλλά, ο Παύλος εντοπίζει στο κινητό του σήμα απ΄ το κινητό της Χλόης και καταλαβαίνει ότι η Χλόη είναι κάπου εκεί κοντά κι αποφασίζει να τη βρει.

Ο Φίλιππος λέει στην Ειρήνη ότι αποφάσισε να τ΄ αφήσει όλα πίσω για χάρη της και για χάρη του μωρού τους και της μιλάει για τον πατέρα του, που τους παράτησε με τη μάνα του, όταν ο Φίλιππος ήταν μικρός κι από τότε δεν τον ξαναείδε.

Η Έλενα λέει στον Άλκη και στη Λουκία για τη δήθεν απόπειρα του Χριστόφορου να την στραγγαλίσει μέσα στο σπίτι της. Όταν ο Χριστόφορος πάει με το Νικόλα στο τμήμα για την ανάκριση, η Έλενα τον βλέπει και παριστάνει την τρομαγμένη για να τους πείσει πως ο Χριστόφορος προσπάθησε στ΄ αλήθεια να την σκοτώσει.

Ο Θέμης φτάνει κι αυτός στο τμήμα την ίδια ώρα κι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χριστόφορο, ενώ η Κρίστια που έχει αργήσει, παίρνει στο κινητό της ένα μήνυμα, που την τρομοκρατεί.