Το Ναυάγιο επεισόδια – Τα επόμενα επεσόδια της σειράς φέρνουν εξελίξεις και ανατροπές. Ο Ιπποκράτης δίνει κρυφά χάπια στην Ειρήνη, αφήνοντάς την να γίνει ένα άβουλο ον. Προσπαθώντας να κάνει υπομονή τον Ιπποκράτη λόγω του Ορφέα, η Ειρήνη σύντομα αντιλαμβάνεται την παράξενη συμπεριφορά του.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Χαπακώνει την Ειρήνη και την στέλνει στο θάνατο

Ο λιμενικός, φοβούμενος μια αντίδραση, χρησιμοποιεί τη Δήμητρα για να την βλάψει. Η Ειρήνη, που είχε σκεφτεί να φύγει, αναβάλλει λόγω του Ορφέα. Ωστόσο, η αλλαγή στη συμπεριφορά του Ιπποκράτη την κάνει να αναζητά απαντήσεις. Η απόσταση μεταξύ τους αυξάνεται καθώς απομακρύνεται και απομονώνεται. Όταν ο Ιπποκράτης αντιλαμβάνεται την αλλαγή, προσπαθεί να της εξηγήσει. Ωστόσο, η Ειρήνη απορρίπτει τις δικαιολογίες του. Κατά τη διάρκεια αυτής της αντιπαράθεσης, ο Ιπποκράτης ανησυχεί για την φυγή της Ειρήνης.

Αποφασίζει να την περιορίσει στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τη Δήμητρα για να τη ναρκώνει με χάπια. Παρά τις αντιρρήσεις της Δήμητρας, ο Ιπποκράτης επιμένει. «Φοβάμαι, κύριε Ιπποκράτη, μήπως της προκαλέσω κανένα κακό, δεν είναι σωστό να λαμβάνει με τέτοια συχνότητα χάπια». Η Ειρήνη, σταδιακά χάνοντας το ενδιαφέρον της για τη ζωή, γίνεται ολοένα και πιο απομονωμένη. Ο Πέτρος, αντιλαμβανόμενος τη διαφορά στη συμπεριφορά της Ειρήνης, ανησυχεί.

Απευθύνεται στον Στελή για να αναζητήσουν λύσεις. Ο Στελής, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Καταλαβαίνοντας τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Ειρήνη, ο Στελής προσπαθεί να διαλευκάνει την κατάσταση. Η αλήθεια θα έρθει στο φως, φέρνοντας ελπίδα για μια καλύτερη μελλοντική πορεία στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ