Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Πύργος των Λασκαραίων γεμίζει με την οδυνηρή εικόνα του αίματος και του θανάτου, καθώς η Δαμιανή εκτελεί το φρικτό της σχέδιο εναντίον της Αναστασίας.

Η Μάγισσα – Καρέ – Καρέ η δολοφονία της Αναστασίας

Αντί να περιμένει, αυτή τη φορά είναι η Δαμιανή που δρα, ρίχνοντας υπνωτικό στους Λασκαραίους και ανοίγοντας τον δρόμο στους Γερακάρηδες και τον Τζανλη να εισβάλουν στον πύργο. Το χάος και η οργή επικρατούν, ενώ οι δράστες προχωρούν ανεξέλεγκτοι, σφάζοντας και λεηλατώντας πάνω στην ανυποψίαστη κοινότητα των Λασκαραίων. Στη σκηνή της αποκάλυψης, η Δαμιανή αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της Αναστασίας με αποφασιστικότητα.

Κρατώντας ένα μαχαίρι, δεν διστάζει να το χρησιμοποιήσει εναντίον της αντιπάλου της. Καθώς η Αναστασία πέφτει αιματοβαμμένη στο πάτωμα, η Δαμιανή της ψιθυρίζει τα λόγια της εκδίκησης, επιβεβαιώνοντας την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία της. Η σκηνή του εγκλήματος εξαφανίζεται από τη μνήμη, καθώς η Δαμιανή αποχωρεί από τον χώρο, πλέον βέβαιη για την ατιμωρησία της Αναστασίας.

Ωστόσο, ο θάνατος της Αναστασίας σηματοδοτεί μια νέα φάση της σύγκρουσης. Οι Γερακάρηδες αρνούνται την ευθύνη για το φονικό, ενώ ο Μάρκος και ο Μιχαήλ αναζητούν από αυτήν εκδίκηση. Καθώς η αλήθεια αρχίζει να αποκαλύπτεται και η Δαμιανή βυθίζεται στον πραγματικό της ρόλο, ξεκινά η πτώση της από το πεντάγωνο της εξουσίας που είχε κατακτήσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ