Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παράδεισος Κυριών», ένα μεγάλο γεγονός, καθώς έρχεται μια σοκ…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Συγκεκριμένα, η , που βρίσκεται στην Ελλάδα μετά από παροτρύνσεις του Ντίνου, ετοιμάζεται να επισκεφτεί τον «Παράδεισο» όπου εκεί θα γνωρίσει τον Σίμο.

Όταν ο Σίμος μάθει ότι η Λιζέτα είναι η πρώην σύζυγός του Ντίνου, αποφασίζει να ενημερώσει τη μητέρα του, αλλά και τη Βικτώρια. Η μητέρα του Σίμου με τη σειρά της μοιράζεται αυτή την πληροφορία με τον Αποστόλη, ο οποίος της υπενθυμίζει πως η κατάθεση της Λιζέτας να βοηθήσει στο να στείλουν τη Βικτώρια στη .

Από κοινού, αποφασίζουν να προχωρήσουν στην απαγωγή της Λιζέτας, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς «Παράδεισος Κυριών». Όταν η Λιζέτα βρίσκεται στο αεροδρόμιο, η Μά και ο Φώτης την απαγάγουν, αλλά της διευκρινίζουν ότι επιθυμούν μόνο τη συνεργασία της.

Ο Αποστόλης στη συνέχεια εξηγεί το σχέδιο τους στη Λιζέτα, η οποία συμφωνεί να συνεργαστεί μαζί τους. Ωστόσο, όταν ο Ντίνος και η Μιράντα διαπιστώνουν ότι η Λιζέτα έχει εξαφανιστεί, ανησυχούν και φοβούνται για τη ζωή της.