Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», θα παρακολουθήσουμε μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα στην Αμαλία και τον Ισίδωρο. Ο Ισίδωρος φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με τις ενέργειες της συζύγου του, κατά την διάρκεια της απουσίας του και είναι εξοργισμένος με τις πρωτοβουλίες της απέναντι σε θέματα που αφορούν τόσο την προσωπική τους ζωή όσο και την επαγγελματική.

Αυτή η κατάσταση οδηγεί τον Ισίδωρο σε αναθεώρηση της σχέσης τους και στην απόφαση να προτείνει στην Αμαλία ένα προσωρινό διάλλειμα στον γάμο τους…

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Ψαλίδι» στον ρόλο της Ιουλίας

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα υπάρξουν αλλαγές, καθώς η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης. Επίσης, είναι έγκυος στη σειρά του MEGA και σιγά-σιγά ο ρόλος της προσαρμόζεται στη νέα της κατάσταση.

Επειδή δεν μπορεί να ταξιδεύει συχνά πλέον για την Κύπρο, όπου γίνονται τα περισσότερα γυρίσματα, η ηθοποιός που υποδύεται την Ιουλία έχει μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειάς της στην Κηφισιά, επιθυμώντας να περάσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Επομένως, θα γίνει μείωση των εμφανίσεων της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη «Γη της Ελιάς» και οι Αντρέας Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αλλαγές.