Η δημοφιλής σειρά «Έρωτας Φυγάς» επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του ANT1, με νέα γεγονότα, θανάτους και ερωτικές ιστορίες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών..

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Η ιστορία συνεχίζεται με την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο να ζουν τον έρωτά τους χωρίς εμπόδια, έχοντας μαζί τους τον Γιωργάκη, ενώ η Μυρσίνη ζει με τον Ιάσονα και ο Στεφανάκος με την Ευγενία, όταν αυτή αποφυλακίζεται.

Ωστόσο, η είδηση ότι η Μαργέτα έχει αφήσει την περιουσία της στην Αλεξάνδρα, φέρνει αναστάτωση. Στη συνέχεια ακολουθεί το δραματικό γεγονός του θανάτου του Μάρκου μετά από τροχαίο δυστύχημα, το οποίο αφήνει την Αλεξάνδρα ράκος και βυθίζει όλη τη Μεσσήνη στο πένθος.

Παράλληλα, αρχίζουν να εξελίσσονται νέες ερωτικές περιπέτειες. Ο Ιάσονας συναντάει την Άρτεμη και γοητεύεται, μη γνωρίζοντας την πραγματική της ταυτότητα και τους κρυφούς της σκοπούς. Όμως κι εκείνη, παρά τα αρχικά της σχέδια, αρχίζει να ερωτεύεται τον Ιάσονα.

Έρωτας όμως υπάρχει και ανάμεσα στην Ευγενία και τον Φάνη, που βγαίνει στο προσκήνιο μετά την απώλεια του Μάρκου. Τα θαμμένα συναισθήματα τους έρχονται στην επιφάνεια, δίνουν το πρώτο τους φιλί και ξεκινούν μια παθιασμένη κρυφή σχέση, καθώς φοβούνται την κατακραυγή του κόσμου.

Το τελευταίο δραματικό γεγονός είναι η αυτοκτονία της Νότας, η οποία σοκάρει την Ευγενία και προκαλεί μεγάλη ταραχή. Παρόλο που ο Στέφανος την έδιωξε από το σπίτι, εκείνη παρέμεινε στη Μεσσήνη για να εξασφαλιστεί οικονομικά.

Μετά τον θάνατο του Μάρκου ο Στρατής βρίσκει τα χρήματα που είχε θάψει στο Κιάρι και η Νότα βλέπει την περιουσία να γίνεται καπνός και ισχυρίζεται ότι της ανήκουν. Όταν τα εγκλήματα της γίνονται γνωστά, καλείται να λογοδοτήσει, όμως εκείνη επιλέγει να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από τον γκρεμό…