Η Δαμιανή δείχνει και πάλι την αδίστακτη πλευρά της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά «Η Μάγισσα» είναι συναρπαστικές, καθώς η Δαμιανή σχεδιάζει μια εξόντωση, καθώς ο Αντρέι αποκαλύπτει σιγά-σιγά την πραγματικότητα γύρω από τον θάνατο ενός βρέφους.

Στον πύργο των Λασκαραίων, η ισορροπία ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας είναι ευάλωτη μετά από τις πρόσφατες αποκαλύψεις. Εν τω μεταξύ, μια νέα πληροφορία για τον δολοφόνο του βρέφους αναμένεται να φέρει κρίσιμες εξελίξεις.

Ο Κοσμάς Βρώτσος φτάνει στα ίχνη της Πολυξένης καθώς αποκαλύπτει την πραγματικότητα για τον θάνατο του μωρού και όσους είναι εμπλεκόμενοι σε αυτό. Οι καταθέσεις των υπόπτων για την δολοφονία και οι προσπάθειες του Αντρέι και του Κοσμά να μάθουν την αλήθεια, τους ωθούν να υποθέσουν ότι η Δαμιανή είναι αυτή που έδωσε την εντολή. Το μόνο που πρέπει να κάνουν τώρα είναι να βρουν τα στοιχεία που θα επικυρώσουν τους ισχυρισμούς τους.

Από εδώ και στο εξής, ο Αντρέι πρέπει να κινηθεί με προσοχή, καθώς δεν θέλει να εκτεθεί στην οικογένεια του. Ταυτόχρονα, η Δαμιανή, γνωρίζοντας ότι αποκάλυψε την αλήθεια, τον απειλεί και αναζητά τρόπους να τον απαλλαγεί από εκείνον οριστικά.