Η Γη της Ελιάς τρίτος κύκλος: Η Αρετή γκρεμοτσακιζεται και καταλήγει στο νοσοκομείο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Αρετή εσπευσμένα στο νοσοκομείο…

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς «Η γη της ελιάς» έριξε, αφήνοντας το τηλεοπτικό κοινό με πολλές αναπάντητες ερωτήσεις. Η συνέχεια της ιστορίας αναμένεται να μας καθηλώσει στον επερχόμενο τρίτο κύκλο, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Από το πρώτο επεισόδιο, οι κεντρικοί χαρακτήρες της σειράς βιώνουν ανατροπές στις ζωές τους, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Τα νέα επεισόδια ξεκινούν με την εξέλιξη της ομηρίας στο σπίτι των Βρεττάκων, όπου οι αιχμάλωτοι βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλο κίνδυνο. Τελικά, όμως, ο Κωνσταντίνος καταφέρνει να βοηθήσει την κατάσταση και να απελευθερώσει τους αιχμαλώτους με τη βοήθεια της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί εισβάλλουν στο σπίτι και συλλαμβάνουν τους ενόχους, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των ομήρων. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος συνδέει την υπόθεση ομηρίας με τον Δημοσθένη. Η τραυματική εμπειρία που ζήσανε όλοι επηρεάζει ιδιαίτερα την εγκυμονούσα Μαρίνα, με αποτέλεσμα να σταματήσει να νιώθει το μωρό μέσα της.

Ταυτόχρονα, ο Φίλιππος και ο Στάθης προσπαθούν να σώσουν την Βασιλική από τον πνιγμό, ενώ η επέμβαση του Μιλτιάδη αποτρέπει τον κίνδυνο για την κοπέλα.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η Βασιλική βλέπει ένα όραμα και ανησυχεί σοβαρά για την υγεία της μητέρας της. Πράγματι, λίγες ημέρες αργότερα, η Αρετή καταλήγει στο νοσοκομείο με σπασμένο το δεξί της χέρι. Αυτό καθιστά αναγκαίο να μετακομίσει η κόρη της στο σπίτι της για να τη βοηθήσει.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ιουλία ακούει μια είδηση στην τηλεόραση που την σοκάρει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αποκαλύπτει στην Αφροδίτη την εγκυμοσύνη της στα 18 της χρόνια και την υποψία ότι η κόρη της δόθηκε για υιοθεσία. Έτσι ξεκινά την αναζήτηση του παιδιού της, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει τον Στάθη ότι η κόρη τους ενδέχεται να είναι ζωντανή.