Ο γιατρός: Ο πυροβολισμός που υπέστη ο δρέας και η απώλεια μνήμης είχε σημαντικές επιπτώσεις, όχι μόνο στη ζωή , αλλά και στη ζωή της Σοφίας. Η Σοφία, όπως έχουμε παρακολουθήσει, βρίσκεται σε ν συναισθηματικό αδιέξοδο, ώς διατηρεί αισθήματα για τον και επιθυμεί να του εξομολοθεί ότι πριν συμβεί αυτό ήταν ζευγάρι.

Ωστόσο, κάθε φορά που προσπαθεί να το κάνει, κάτι παρεμβαίνει και η συζήτηση τους διακόπτεται. Όμως, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Ο Γιατρός», η Σοφία βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να μιλήσει στον Ανδρέα για το κοινό τους παρελθόν.

Όλα αρχίζουν όταν βρίσκονται οι δυο τους στο ασανσέρ, και η Σοφία αποφασίζει να του τα αισθήματά της. Κατά τη συνομιλία τους, του αποκαλύπτει ότι πριν από τον πυροβολισμό είχαν μια ερωτική , και ο ς συγκλονίζεται.

Ο Ανδρέας της ζητά να του δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και η Σοφία, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, συναισθηματικά φορτισμένη, του αναφέρει ότι βαθιά και ότι είχαν αποφασίσει να αποκαλύψουν τη σχέση τους σε όλους τους συναδέλφους τους.

Ο Ανδρέας ακούει την Σοφία με προσοχή και απαντά, μεταξύ άλλων, ότι εύχεται να μπορούσε να θυμηθεί αυτό το κομμάτι της ζωής του, αλλά δυστυχώς αδυνατεί και της ζητά συγγνώμη.