Η Γη της Ελιάς: Η γη της ελιάς βρίσκεται στο επίκεντρο μιας νέας βεντέτας, με την οικογένεια Στεφανέα να κατέχει τον κεντρικό ρόλο στη νέα σεζόν. Η υπεύθυνη για τα κακά που θα τους συμβούν είναι η Χάιδω…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η δολοφονία του Βαφέα…

Η δολοφονία του Βαφέα εξακολουθεί να στοιχειώνει την Χάιδω και δεν είναι εύκολο να το ξεχάσει. Συνειδητοποιεί ότι ο εμπρησμός στο σπίτι της δεν ήταν τυχαίος, αφού κινδύνευσαν η ίδια, η Βασιλική και η μικρή Στέλλα.

Προς το παρόν, η Χάιδω δεν μπορεί να αποκαλύψει τις ενοχές της και τις σκέψεις της στον Λυκούργο. Ωστόσο, ο κλοιός στενεύει γύρω της και όλοι γύρω της βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η Χάιδω αγνοεί τον ρόλο που παίζει ο Μιλτιάδης. Ο νεαρός αυτός έρχεται όλο και πιο κοντά στην οικογένεια Στεφανέα και έχει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ωστόσο, δεν ενεργεί μόνος του. Στα νέα επεισόδια, θα εμφανιστεί ο αδερφός του Μιλτιάδη, που είναι άμεσα εμπλεκόμενος με τον εμπρησμό.

Ο αδερφός αυτός θα είναι το κλειδί που θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης για τον Βαφέα και θα σημάνει την έναρξη της βεντέτας με την οικογένεια Στεφανέα.