Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Χριστόφορος είναι στο σπίτι του με την Ειρήνη. Η Ειρήνη τον ρωτάει, αν θυμήθηκε κάτι άλλο σε σχέση με τη Βαγγελιώ και το φόνο του Νικήτα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 37-38

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 6/9 Επεισόδιο 37

Η Ειρήνη ανήσυχη για τον Χριστόφορο, τον ρωτάει αν του συμβαίνουν συχνά αυτοί οι πονοκέφαλοι και τον ρωτάει ξανά τι έχει θυμηθεί απ΄ το παρελθόν. Ο Χριστόφορος της λέει πως βλέπει παράξενες σκηνές απ΄ το παρελθόν και μία απ΄ αυτές είναι ότι δε σκοτώνει αυτός τον Νικήτα, αλλά, η Βαγγελιώ. Μετά της δίνει το ημερολόγιο της Βαγγελιώς κι η Ειρήνη αρχίζει να το διαβάζει.
Η Κρίστια λέει στο Μάρκο για την ιδέα της Χλόης να βγουν όλοι μαζί την επομένη. Ο Μάρκος δεν έχει πρόβλημα μ΄ αυτό, αλλά, όταν βλέπει πως η Κρίστια έχει κολλήσει πως κάτι δεν πάει καλά με τον Παύλο, αλλάζει γνώμη και της λέει πως είναι καλύτερα να κόψει την επικοινωνία με την Χλόη.
Η Σοφία περιμένει την Ειρήνη να γυρίσει, αλλά, αντί γι΄ αυτήν, εμφανίζεται μετά από μέρες ο Αρίστος, που μαζεύει τα πράγματα του για να φύγει απ΄ το σπίτι.
Ο Στέφανος μιλάει στο Νικόλα για τις ανησυχίες του για τη Χάρις που σκαλίζει το παρελθόν του και την αγωνία του μήπως η Χάρις ανακαλύψει τη σχέση τους. Ο Νικόλας που τον βλέπει αγχωμένο, τον ρωτάει αν θέλει να χωρίσουν.
Ο Άρης γυρνάει σπίτι αγχωμένος που δεν ξέρει πού βρίσκεται η Λουίζα και βρίσκει εκεί τη Μαρήλια, που τον περίμενε να μάθει τι έγινε με τη Λουίζα.
Την επομένη, η Σοφία ανήσυχη που η Ειρήνη δεν γύρισε σπίτι το βράδυ και αγωνιώντας να μάθει τι έκαναν ο Χριστόφορος κι η Έλενα μαζί στο μαγαζί της, της τηλεφωνεί ξανά. Η Ειρήνη δεν της λέει ότι έμεινε στον Χριστόφορο. Όταν κλείνουν, η Σοφία δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 6/9 Επεισόδιο 38

Η Έλενα πάει στο σπίτι της Ειρήνης να της πει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου κι ότι σκότωσε τον αδερφό της. Εκεί είναι η Σοφία, που ρωτάει την Έλενα τι θέλει να πει στην Ειρήνη. Όταν έρχεται η Ειρήνη και η Έλενα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη δεν έχει σκοπό να καταδώσει τον Χριστόφορο στην αστυνομία, αποφασίζει να το κάνει αυτή.
Ο Άλκης ρωτάει τη Μαρήλια, αν ήταν με τον Άρη το προηγούμενο βράδυ κι όταν εκεί κόβει την κουβέντα γιατί πρέπει να φύγει, ο Άλκης της λέει πως ο Δώρος μπορεί να ΄χει μπλεξίματα, πράγμα που ανησυχεί τη Μαρήλια, που νόμιζε ότι ο Άλκης δεν είχε ιδέα γι΄ αυτό.
Ο Στέφανος ζητάει δύο ώρες άδεια να πάει να πάρει την Αμάλα απ΄ ο αεροδρόμιο, ενώ η Χάρις μαθαίνει τι ώρα φτάνει η Αμάλα.
Ο Δώρος πολύ ανήσυχος για τη Λουίζα και ψάχνοντας τρόπο να μάθει, αν είναι καλά, βρίσκει στις πληροφορίες το κινητό του Θέμη και τον καλεί.
Ο Μάρκος ρωτάει την Κρίστια, αν ακύρωσε το βραδινό τους ραντεβού με τη Χλόη και τον Παύλο. Η Κρίστια δεν το ΄κανε ακόμα, όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό της και είναι η Χλόη.
Όταν κλείνουν με την Κρίστια, η Χλόη λέει στον Παύλο ότι η Κρίστια με το Μάρκο θα έρθουν από εκεί το βράδυ να φάνε όλοι μαζί.
Η Ειρήνη πάει στον Χριστόφορο και του λέει για τη συνάντηση με την Έλενα κι αυτά που ειπώθηκαν κι ο Χριστόφορος αποφασίζει ν΄ απαλλαγεί μια και καλή απ΄ αυτήν.