Το Μυστικό Πεταλούδας: ο Ηλίας συνεχίζει να ψάχνει Χριστόφορο, ενώ η αστυνομία ερευνά τον χώρο που έπεσαν οι πυροβολισμοί… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της ιράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 5-6

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 19/8 Επεισόδιο 5-6

Μετά την έκρηξη στο αμάξι του Χριστόφορου και τον θάνατο της η κατάσταση παραμένει εκτός ελέγχου. Η Ειρήνη και ο Μάρκος παραμένουν σοκαρισμένοι.

Εντωμεταξύ, ο Ηλίας βρίσκει τον Χριστόφορο και τον πυροβολεί αλλά ο Χριστόφορος καταφέρνει να ξεφύγει με τη μηχανή του. Την ίδια ώρα ο Σάββας βρίσκει ένα πτώμα στη θάλασσα και το βγάζει με τη βάρκα του.

Εκεί είναι η Ειρήνη και ο Μάρκος που τον αναγνωρίζουν και καλούν την αστυνομία. Είναι ο Πολυβίου. Η αστυνομία ρίχνει τις υποψίες της στον Ξένο. Εντωμεταξύ ο Ηλίας συνεχίζει να ψάχνει τον Χριστόφορο, ενώ η αστυνομία ερευνά τον χώρο που έπεσαν οι πυροβολισμοί.

, η θεραπεία της Κρίστια πάει καλά και έχει βελτίωση όρασή της