Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος και η Μιράντα καλούν τον Σίμο στο σπίτι τους για δείπνο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

«Ο Παράδεισος των κυριών», απόψε 9/10 στις 20:00

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου…

Ο Παράδεισος των κυριών 2ος Κύκλος 9/10 Επεισόδιο 11

Τα χρέη του ζαχαροπλαστείου πληρώνονται μυστικά στον Σαρηγιάννη από ένα πρόσωπο που θέλει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του… O Φώτης εμφανίζεται μ’ ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απ’ ότι τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα και κάνει μια κίνηση που δεν περίμενε η Μιράντα να συμβεί.

Ο Πάρης φεύγει από το μαιευτήριο και αφήνει μόνη της την Γεωργία, πριν ακόμα εκείνη μάθει την αλήθεια… Η Όλγα προσπαθεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να μείνει κοντά στη Γεωργία… Άραγε θα τον πείσει;

Ο Ντίνος και η Μιράντα καλούν τον Σίμο στο σπίτι τους για δείπνο. Κανένας από τους δυο όμως, δεν μπορεί να φανταστεί τι έχει σκοπεύει να κάνει ο Σιμος κρυφά από αυτούς μέσα στο σπίτι τους….