Κάνε ότι κοιμάσαι σημερινό επεισόδιο: Τι εκμυστηρεύεται η Λέτα στη μητέρα της; Γιατί ήταν επιθετική με τον γυμναστή; Τι του έκανε το βράδυ, λίγο πριν τον βρουν δολοφονημένο; Ο 2ος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις οθόνες μας.

Κάνε ότι κοιμάσαι 3/10 Επεισόδιο 8

Επεισόδιο 8ο: Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή, ξεπερνώντας τις εντάσεις ανάμεσά τους. Η Λέτα μαθαίνει ότι ο Γιώργος τράβηξε το βίντεο της μητέρας της με τον γυμναστή, αλλά τον συγχωρεί όταν μαθαίνει από τον πατέρα της ότι τους προστατεύει. Ο Γιώργος συνειδητοποιεί, όμως, ότι ο κολλητός του τον κάρφωσε από εκδίκηση, και η στάση του απέναντι στον Σταύρο αλλάζει, βάζοντας στόχο να τον εκθέσει.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι το ίδιο πρόσωπο ο δολοφόνος με τον άνθρωπο που χακάρει τα κινητά. Η φιλία της Δέσποινας με τον Ίκαρο αρχίζει να τελειώνει όταν εκείνος υπονοεί ανοιχτά ότι ο άντρας της κρύβεται πίσω από τον φόνο. Κάνει μία τελευταία προσπάθεια να του εξηγήσει ότι ο φίλος του εκβίαζε μια σειρά από ανθρώπους, αλλά ο Ίκαρος δεν έχει καμία διάθεση να την καταλάβει.

Η Έφη ζητάει να μάθει για ποιο λόγο ο φίλος της επιτέθηκε στον Σταύρο, χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση για τον λόγο που τον υποπτεύεται. Η επιφύλαξη των φίλων της απέναντί του, αρχίζει πλέον και την ενοχλεί. Η Αμάντα και ο Πέρης καταλαβαίνουν ότι έχουν κάτι παραπάνω από μια φιλική σχέση. Η Δέσποινα σταματάει να είναι τόσο καχύποπτη με την Πέρσα, εκτιμώντας το γεγονός ότι κι εκείνη στηρίζει τον άντρα της και τον βοηθάει με τις ισορροπίες του Κολλεγίου. Ο Σταματάκης δεν κρύβει την εκτίμησή του για τον Νικόλα, αφήνοντας πίσω του τις συγκρούσεις που είχαν.

Ο Ίκαρος ξεχωρίζει τον Μάκη και τον παρουσιάζει στο νομικό του γραφείο ως τον πιο υποσχόμενο φοιτητή του. Γιατί η Αστυνομία ζητάει από έναν μαθητή το υλικό που τράβηξε με το κινητό του το βράδυ της δεξίωσης; Ο Κάσδαγλης πιέζει τη Δέσποινα να χωρίσει με τον Σταματάκη. Η Άννα κρύβει από όλους τη σχέση του Πέτρου με τη Νάσια.

Τι εκμυστηρεύεται η Λέτα στη μητέρα της; Γιατί ήταν επιθετική με τον γυμναστή; Τι του έκανε το βράδυ, λίγο πριν τον βρουν δολοφονημένο;