Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Ο απρόσμενος τραυματισμός του Γιωργάκη από τη μια πλευρά και το σχεδόν θανάσιμο ατύχημα της Άννας από την άλλη, προκαλούν σοκ και αναταραχή σε όλους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Σοκ και αναταραχή σε όλους

Η βραδιά που η Μαργέτα θα δώσει τη σημαντική της ομιλία στο Κιάρι πλησιάζει, και η ανησυχία της αυξάνεται, καθώς οι απειλές για τη ζωή της δεν φαίνεται να υποχωρούν.

Η ατμόσφαιρα είναι βαριά, και ο τόπος βρίσκεται σε εκρηκτική κατάσταση. Μια κίνηση του Ιάσονα πυροδοτεί τον ξέσπασμα του Μάρκου, προκαλώντας μια αντίδραση πολύ μεγαλύτερη από ό,τι αναμενόταν. Σύντομα, νέες αναταραχές έρχονται στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων.

Ο απρόσμενος τραυματισμός του Γιωργάκη από τη μια πλευρά και το σχεδόν θανάσιμο ατύχημα της Άννας από την άλλη, προκαλούν σοκ και αναταραχή σε όλους. Τα νοσοκομεία της Μεσσήνης και της Καλαμάτας πλημμυρίζουν από φόβο και αγωνία. Η Μαργέτα βασανίζεται από το βάρος των ενοχών της, αναγνωρίζοντας ότι η φιλοδοξία της για την πολιτική οδήγησε την Άννα σε αυτήν την τραγωδία.

Η Αλεξάνδρα, διατηρεί εχθρική στάση απέναντι στον Ιάσονα και τον Μάρκο. Ο Μάρκος αποφασισμένος να κατακτήσει την πατρότητα του Γιωργάκη αναζωπυρώνει τον πόλεμο μεταξύ τους, ενώ η Ελπίδα μαθαίνει για το ατύχημα της κόρης της και σπεύδει στο νοσοκομείο.

Η Ελπίδα κατηγορεί τον Κοντογιάννη ως υπεύθυνο για τα γεγονότα, ενώ η Μαργέτα αποφασίζει να πάρει μια σημαντική απόφαση: να αποσυρθεί από τον αγώνα των εκλογών, με σκοπό να μη χυθεί άλλο αίμα. Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, όταν ανακοινώνει αυτήν την απόφαση στους χορηγούς της, αυτοί αντιτίθενται αποφασιστικά και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να της αλλάξουν γνώμη.