Ο Παράδεισος των Κυριών: Καθώς η Αμαλία και ο Σίμος βρίσκονται στο νοσοκομείο και για την Βικτώρια, ο Ντίνος και η Μιράντα αναγκάζονται να πάρουν αποφάσεις… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Στα πράσα…

Καθώς η Αμαλία και ο Σίμος βρίσκονται στο νοσοκομείο και για την Βικτώρια, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Ντίνος και η Μιράντα αναγκάζονται να πάρουν αποφάσεις σχετικά με την παραγγελία των αποκλειστικών μοντέλων. Αυτή η επαγγελματική απόφαση θα οδηγήσει σε νέα σύγκρουση μεταξύ του Σίμου και του Ντίνου.

Στο μεταξύ, η Βικτώρια αποφασίζει να μην ομολογήσει στους αστυνομικούς την αλήθεια για τον Άγη, λέγοντας ότι δεν κατάλαβε ποιος της επιτέθηκε. Ωστόσο, η Στέλλα καλεί ανώνυμα την αστυνομία για να δώσει πληροφορίες. Όταν η Μιράντα την πιάνει εν ψυχρώ, αναγκάζεται να κλείσει το τηλέφωνο. Ο αστυνόμος Γιαμαλής, όμως, καταλαβαίνει τη φωνή της και την αναζητά.

Στη Γερμανία, ο Μεμάς ομολογεί στον αδελφό του Πασχάλη την σκληρή και δύσκολη πραγματικότητα που αντιμετωπίζει, ενώ η μητέρα του, Σύρμω, αντιμετωπίζει με θλίψη την αλήθεια που μόλις έμαθε για το παιδί της.