Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η Υπατία προσπαθεί να βοηθήσει τον Δημητρό στη σειρά Η Παραλία, αντιμετωπίζοντας ωστόσο έντονη αντίδραση από τη γιαγιά του, τη Νικολίνα. Ταυτόχρονα, ένας νέος υπάλληλος αναλαμβάνει καθήκοντα στην πολεοδομία της περιοχής και τόσο ο Λοίζος όσο και ο Παύλος, επιδιώκουν να εξασφαλίσουν μια καλή σχέση μαζί του. Η Υπατία συνοδεύει την Κερασία στον γιατρό του Ηρακλείου, παραμένοντας στο πλευρό της για να τη στηρίξει και περιμένοντας νεότερα από την εξέτασή της…. Διαβάστε πρώτοι όσα θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία».

Η παραλία: Δύσκολα Χριστούγεννα

Η στενή σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στην Υπατία και τον Χάρι προκαλεί ανησυχία στον Διονύση, και σύντομα πατέρας και κόρη έχουν έντονες διαφωνίες. Η νεαρή γιατρός βοηθά τον θείο της Δημητρό να αντιμετωπίσει τη θλίψη του, ενώ μια νέα εξαφάνιση προκαλεί ανησυχία σε όλο το χωριό και το βάζει σε κατάσταση συναγερμού!

Οι στιγμές που η Υπατία περνά με τον Χάρι, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αρχίζουν να ανησυχούν τον πατέρα της, τον Διονύση, ο οποίος εκφράζει την αντίθεσή του σε αυτήν την σχέση.

Παρά την αντίθεσή του, η συμπεριφορά του Διονύση προκαλεί σκέψεις στην Υπατία, οι οποίες όμως απομακρύνονται όταν βλέπει ότι μπορεί να βοηθήσει τον θείο της Δημητρό, που πάσχει από βαθιά κατάθλιψη. Αυτό το γεγονός την κάνει να νιώθει χαρά και ελπίδα, ενώ ο Δημητρός αρχίζει σιγά σιγά να επανέρχεται στη ζωή.

Ταυτόχρονα, η περίεργη συμπεριφορά του Νικήτα προβληματίζει τη Νικολίνα, δημιουργώντας ανησυχία για την υγεία του. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ένα χίπικο πάρτι διοργανώνεται στο “Mermaid Cafe,” και όλο το χωριό είναι καλεσμένο. Θα μπορέσουν οι χίπηδες και οι κάτοικοι του χωριού να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να ενωθούν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων που πλησιάζουν;

Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη Ρηνιώ και την Αντιγόνη, και η πραγματικότητα είναι σκληρή για την κοινότητα των Ματάλων. Ωστόσο, ο πόνος αυτής της απώλειας βαραίνει τους αγαπημένους τους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν το βάρος της απουσίας τους. Η μνήμη για όσους πέθαναν αποτελεί τη μοναδική τους συντροφιά και παρηγοριά, καθώς το φως των αγαπημένων αναδύεται στο μυαλό και στις καρδιές τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των Χριστουγέννων, όλοι αναζητούν μια σταγόνα ελπίδας, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Παρ’ όλα αυτά, η ζωή φέρνει τα δικά της, σκοτεινά σχέδια…

The post Η παραλία: Άγριος καβγάς Υπατίας-Διονύση appeared first on pythia.gr.