Σασμός: Ο τρίτος κύκλος του Σασμού φέρνει μαζί του συγκλονιστικά γεγονότα, με ένα εξ αυτών να συνδέεται με τον Ευθύμη Φαρμάκη και το μυστήριο γύρω από τον θάνατό του, το οποίο θα αποκαλυφθεί σύντομα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Δύο ψαράδες εντοπίζουν το πτώμα του Ευθύμη στη θάλασσα…

Ο Παύλος, όπως γνωρίζουμε, ήταν αυτός που έβαλε τέλος στη ζωή του φίλου του, με την απόγνωση να τον ωθεί στο να πετάξει το πτώμα στα βάθη της θάλασσας. Παράλληλα, η ροή των γεγονότων οδηγεί σε αμείωτες έρευνες από την αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστεί ο Ευθύμης Φαρμάκης και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

Όλα όμως ανατρέπονται όταν δύο ψαράδες, εν αγνοία τους για το τι συμβαίνει, ανακαλύπτουν το πτώμα στα βράχια, προβληματίζοντας την αστυνομία. Στο σημείο φτάνει ο Γιώργος, ο οποίος αναλαμβάνει την υπόθεση και γρήγορα ανακαλύπτει την ταυτότητα του νεκρού άντρα.

Η είδηση σοκάρει τον Αντώνη, ο οποίος παραμένει έκπληκτος από το τι συνέβη. Οι πεποιθήσεις του τρίζουν, αφού πίστευε ότι η τιμωρία που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο Φαρμάκης δεν ήταν ο θάνατος, αλλά η φυλακή, ώστε να πληρώσει τις πράξεις του. Από την άλλη πλευρά, η Αιμιλία χωρίς περιστροφές, ρωτάει τον Παύλο αν αυτός είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία, ενώ εκείνος αρνείται κάθε κατηγορία. Ωστόσο, η αμφιβολία δεν φεύγει εύκολα από το μυαλό του Φραγκιαδάκη, και αυτό οδηγεί σε μια κίνηση: έπειτα από λίγες μέρες, καλεί τον Παύλο να καταθέσει την εκδοχή του για τα γεγονότα.