Τα χτυπήματα για τον Αστέρη δεν έχουν τελειωμό… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Αστέρης, νιώθοντας προδομένος από τον Μαθιό και την Καλλιόπη, αποφασίζει να αποκηρύξει την οικογένειά του και να χωρίσει την περιουσίας. Τα συναισθήματά του είναι πολύ έντονα, και η απόφαση αυτή σηματοδοτεί μια νέα αρχή στη ζωή του. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα ετοιμάζεται να αφήσει πίσω της την Κρήτη, έχοντας αποφασίσει να χωρίσει οριστικά με το Γιώργο.

Ο Παύλος αποκαλύπτει στον Αντώνη την τοποθεσία του κρησφύγετου του Λάζαρου. Ο αστυνόμος αντιδρά γρήγορα και προσπαθεί να συλλάβει τον Λάζαρο πριν τον προλάβουν οι Σταματάκηδες. Παράλληλα, η Βασιλική και η Καλλιόπη οργανώνουν σκοτεινά σχέδια, ενώ η αποκάλυψη για τον θάνατο του Πετρή διαλύει την Μαρίνα, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στον Αντώνη. Μάλιστα η αποκάλυψη αυτή την οδηγεί σε μια ακραία απόφαση.

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και στο χωριό επικρατεί μια απόκοσμη ηρεμία. Η Εύα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τα σχέδιά της για εκδίκηση, ενώ η Βασιλική δεν μπορεί να ησυχάσει μέχρι να βρεθεί ο Λάζαρος. Η αστυνομία αρχίζει να ρίχνει φως στις έρευνες, και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη.

Τη στιγμή που η αστυνομία φαίνεται ότι πλησιάζει στον Λάζαρο, ο Μανώλης, που είναι χαμένος στα σκοτάδια της θλίψης του, βρίσκει αναπάντεχη δύναμη από μια απροσδόκητη παρουσία. Κι ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να διατηρήσει απόσταση από την οικογένειά του, δέχεται ακόμα ένα δυνατό χτύπημα. Κι αυτή τη φορά είναι από τη γυναίκα που αγαπά.