Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Το προξενιό της Ιουλίας με τον Γιωργίκη μπαίνει σε εφαρμογή στα προσεχή επεισόδια με την Ιουλία να εγκλωβίζεται από τις εξελίξεις.

Ο Alpha έχει προσθέσει ακόμη μία σειρά στο δυναμικό του που σαρώνει την τηλεθέαση εδραιώνοντας την κυριαρχία του στο χώρο της μυθοπλασίας. Οι εξελίξεις στη σειρά αναμένονται συναρπαστικές.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Αυτό λέει στη Στάσα η Ιουλία

Ο χωρισμός του Γρηγόρη με την Ιουλία τον έχει καταστρέψει. Ο νεαρός θα προσπαθήσει να είναι ξανά μαζί της επιδιώκοντας να συναντιέται μαζί της. Η υγεία της Στάσας όμως θα κλονιστεί όταν ανακαλύψει τις συναντήσεις του Γρηγόρη με την κόρη της. Το  γεγονός αυτό θα φέρει μάνα και κόρη πιο κοντά.

Στο μεταξύ η Κυριακούλα κανονίζει τραπέζι στο σπίτι της για να μονοιάσουν ο Στράτος και ο Κωστής ώστε να προχωρήσει το προξενιό. Ο Χρήστος συνεχίζει να ρωτά τον Γιωργίκη για το παρελθόν του ενώ η Χάδω μαλώνει με τη Στεφανία. Η συνάντηση στο σπίτι των Ραζίνηδων συνεχίζεται χωρίς τον Στασινόπουλο καθώς αυτός αποχωρεί λόγω υπηρεσίας. Ο Στασινόπουλος θα μάθει ότι ο κρατούμενός του, ο Φώτης, είναι έτοιμος να μιλήσει για το φόνο.

Η Στάσα θα εκραγεί όταν η Ιουλία της αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της από τον Γρηγόρη. Αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να ανεχτεί. Η μητέρα της θα είναι ανένδοτη μαζί της και θα της δώσει 2 επιλογές με μία από αυτές να είναι το προξενιό της με τον Γιωργίκη

.

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία παντρεύεται τον Γιωργίκη και του «φορτώνει» το παιδί του Γρηγόρη

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Εμρέ πασάς βάζει τέλος στους Γερακάρηδες

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ντίνος και Μιράντα υιοθετούν κοριτσάκι



Source link