H τηλεοπτική σειρά “Σασμός“, επιφυλάσσει έντονες εξελίξεις που στους τηλεθεατές. Ο Παύλος, που έχει κληρονομήσει το οινοποιείο από τον Φαρμάκη, θα αντιμετωπίσει τη δυσάρεστη πραγματικότητα των παράνομων όπλων του Ευθύμη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Γιώργος πλησιάζει τον Γιακωβάκη, ενημερώνοντάς τον για τις παράνομες δράσεις του Ευθύμη, σοκάροντάς τον. Αποκαλύπτει ότι ο Ευθύμης συνεργαζόταν με λαθρέμπορους όπλων και πως κατά τη διάρκεια της ενέργειας της αστυνομίας για την εξάρθρωση της ομάδας που καθοδηγούσε ο Φαρμάκης, ο συνεργάτης του ήταν μυστικός αστυνομικός.

Το περιοδικό “Τηλεθεατής” αναφέρει ότι ο Παύλος ανακαλύπτει με σοκ ότι στο οινοποιείο είναι κρυμμένα παράνομα όπλα και πυρομαχικά. Ο Παύλος, φοβούμενος ότι θα εμπλακεί σε λαθρεμπόριο όπλων, προσπαθεί να καταστρέψει τα όπλα με την υποστήριξη του Βαγγέλη, για να αποτραπεί η εμπλοκή του σε περίπτωση αστυνομικής έρευνας.

Ο εισαγγελέας, μετά τις αποκαλύψεις του Γιώργου για τον θάνατο του Ευθύμη, διατάσσει την έρευνα του οινοποιείου. Οι επόμενες σκηνές στη σειρά «Σασμός» θα είναι αγωνιώδεις, καθώς ο Παύλος χρειάζεται την παρέμβαση του Αντώνη, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, ενώ παράλληλα ο Γιακωβάκης συνεχίζει τις έρευνες.